Nagyon ronda vagyok, úgy érzem jobb lenne ha megölném magam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az állkapcsom el van torzulva, úgy nézek ki mint egy fogyatékos, nem bírom már. Nincs önbizalmam, az utcán úgy érzem mindenki engem figyel és már csak a földet tudom bámulni mert nem vagyok kíváncsi egy tekintetre sem. Úgy érzem, sosem lehet sikerem és önbizalmam az életben ilyen arccal, volt hogy régebben egy órákig sírtam emiatt. Normális ruhákra sincs pénzem, nemhogy plasztikai műtéte. Nem bírok így létezni. Mit tegyek?2015. okt. 22. 00:31
11/16 anonim válasza:
Tényleg nagyon nehéz egy csúnyább embernek érvényesülni, főleg, ha lány, de ezen tényleg csak pénzzel lehet változtatni. Ezért én minden csúnya, reményvesztett embernek azt szoktam tanácsolni, hogy azonnal jelentkezzen egy műszaki képzésre valamelyik egyetemen. Mégpedig azért, mert a mérnököknek elég ha csak a szaktudásukkal érvényesülnek, ezzel szemben a kereskedelmi/pénzügyi világban nagyon is fontos a jó megjelenés (nemhiába jóképű ill. csinos az összes sikeres pénzügyi szakember, természetesen nem az ilyen Demján féle alakokra gondolok), ahol napi szinten vannak személyes kapcsolatban ügyfelekkel.
12/16 anonim válasza:
Na van elég sok nem szépség a kereskedelmi/pénzügyi szakmákban.Nem minden a külső.
Az meg rég rossz ha valahol a külső alapján ítélkeznek ugye..
13/16 anonim válasza:
Pedig az elég nyilvánvaló, hogy ezen szakmákban sokkal nagyobb hangsúly van a kapcsolati tőkén, mint mondjuk a villamosmérnöki pályán (ahol elég ha egy jó szakember vagy és lesz a tudásod iránt kereslet). Márpedig a kapcsolatépítéshez nagyban hozzájárul a megnyerő személyiség (beleértve a szépséget is). Ez az igazság, kivéve persze, ha valaki beleszületik apuci nagy vállalkozásába.
14/16 anonim válasza:
Az en tapasztalatom szerint vannak kevesbe szepsegek is abba a szakmaba,en sem vagyok szepseg,ez van :)
Igen,nem hiaba tudom ezt,hisz korulettem is tobb a nem tul csinos mint a csinos.Persze kinek mi,a szepseg relativ,de noi szemmel magamat se es sokukar sem tartom annak.Atlagosak es vannak tenyleg csunyacskak is.Van ahol az esz is szamit azert : ))
15/16 anonim válasza:
Ja es apam messze all ettol a munkakortol Cnc,szerkezet lakatos szakmajaval :D
Nem mindenkinek kell ehez apuci,se anyuci vallalkozasa ugyan mar...
Ezzel a hulyeseggel csak a kerdezo lelki vilagaba tiporsz jobban.
Onbizalom ami kell,az mar nyero sok fele!
16/16 anonim válasza:
Ha fiatal csaj vagy akkor azert konnyu dolgod van. Pasikent sokkal szarabb ha ronda vagy. A csavok sokkal igenytelenebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!