Nyilvános WC-knél miért nem kopognak? Jobb rátörni az ajtót valakire?
a héten a debreceni Tesco mosdòjàban voltam úgy 2percig. 3x próbálták ràmnyitni közben az ajtót. kicsit felhàborított.. barlangban nőttek fel, és medvék neveték fel az ilyen embereket? sztem alap, hogy akár otthon, akar nyilvános helyen vagyunk, kopogunk, ha nem tudjuk hogy vannak - e bent.
amikor kijottem a mosdóbol, pedig láttam, hogy az ajtón a kis jel mutatja is, hogyha vannak bent, akkor piros... komolyan ennyire idióták az emberek? és ha nem lett volna a zár rajta az ajtón, akkor tényleg rám is nyitottak volna... igy csak feszegették az ajtót... persze szóltam hogy vannak... mind a 3x...3 különböző ember volt gondolom
azert mert nem mindenhol lehet bezarni az ajtot
és szerintem civilizált emberek tudnak kopogni. az ōstulkok meg neki esnek feszegetni az ajtót.
és igenis zavaró..
Én szoktam kopogni, de ennek ellenére valamennyire megértem azokat, akik nem. Főleg, ha sietős a dolog. :D
Ha kopogsz, sokszor a bent lévőnek fogalma sincs, hogy azon az ajtón vagy a mellette lévők egyikén kopogtak. Kikiabálsz, hogy foglalt és kiderül, hogy amin kopogtak, az végig üres... érted. :D
A másik, hogy a zár valóban jelzi, ha zárva van. De az esetek nagy részében ezek hamar elromlanak és beragadnak valamelyik színnél. Ha megtorpansz a piros jelzésnél, lehet le... a bokád, addig vársz feleslegesen. Ha meg kopogsz emiatt, jön az előző pont. :D
Szóval engem különösebben nem zavar, ha rám próbálnak törni. Azt viszont sose értem meg, miért kell belesni a kulcslyukon, az ajtó és a keret közti résen vagy az ajtó alatt - és nem csak annyira, hogy lát-e cipőt vagy sem. :D
Most nem azért, de....azért pontoztok le, mert válaszolok a kérdésre??? mert elmondom, hogy állnak hozzá?? Mert nem azt mondom, amit többiek, hanem másik látószöget? Mert nem szidtam senkit mellé, hanem írtam egy egyszerű mondatot??
hát köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!