Miért vagyok ennyire lusta?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 9. osztályba járok, a hobbim a programozás (php), és régebben sportoltam is, de mivel most rákattantam nagyon a programozásra, ellustultam. (akit nagyon érdekel: mvc tervezési mintát tanulom, gyakorolom) Azt szeretném elérni, hogy egy napom a programozás mellett úgy nézzen ki, hogy legyen időm sportolásra és tanulásra. Tanulni imádok, csak lusta vagyok kinyitni a könyvemet, mert a programozás jobban izgat. Szóval minden nap elhatározom, hogy másnap ezt fogom csinálni, de amint hazaérek az iskolából és beérek a házba, éhes leszek, eszek és elmegy a kedvem a sportolástól és felmegyek gépezni.A gépnél mindig elhatározom, hogy csak 2 órát fogom nyomni, majd 5-6 fele nekiállok tanulni, de annyira belemélyedek, hogy 9 órakor hagyom abba, és ezt észre sem veszem. Ilyenkor meg lusta vagyok felállni, és inkább felnézek 5 percre facebookra amiből fél óra lesz, majd 10 óra fele megyek zuhanyozni. 11 fele alszok el és reggel 6 kor kelek. Kb. 7 órát alszok, reggel nagyon nehezen tudok felkelni az ágyból. Megyek suliba, majd amikor végzek és hazafelé tartok a buszon, kis motiváció ismét van bennem, hogy na ma megcsinálom, aztán kezdődik előröl a kaja->gép....Egyszerűen lustának érzem magam megcsinálni a dolgokat. Mit tegyek?2015. okt. 20. 21:19
1/3 anonim válasza:
Na látod, ez ismerős :) Annyit tudok mondani, bár tudom, hogy valószínűleg nem sokat segít, de szerintem ne kapcsold be a géped. Minden elhatározás kérdése. Először mikor hazaérsz akkor tanulj, aztán addig döglesz a gép előtt amennyit csak akarsz xd De ugye tudod, hogy minden agyban dől el?
2/3 anonim válasza:
Udv a klubban. En annyira lusta vagyok, h el se olvasom ezt a hosszu leirast:P
A lenyeg,: azert vagy ennyire lusta, mert elfogadod ezt az allitast, es tenykent kezeled. Csak akaratero kell, h tudj valtoztatni. Mondj nemet a gepnek! Igen piszok nehez, elsore nem is fog menni, de muszaj megtanulni, h nem mindig csinalhatod azt amit akarsz.
Hajra!:))
17/l
3/3 anonim válasza:
Én is lusta vagyok, pedig régebben regényeket, novellákat írtam, de most változtatni akarok ezen, mert már nem bírom a lustálkodásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!