Tényleg ennyire LUSTA az összes ember?
Tisztelet a kivételnek ezzel kezdeném! :)
anyukám mesélgetett hogy régebben hogy jártak bulizni hogy volt hogy több orát sétáltak hogy az milyen jo buli volt stb sorolhatnám. Most viszont olyan lusták az emberek. Ha már valahova sétálva kell menni háborognak. Ha várni kell kicsit többet a buszra az is baj. Most pl szállást foglalnák ami miatt a buli helyre sétálni kellene fél orát és hogy az sok. Volt hogy pesten lerobbant a busz és kb 100 mérette volt a végállomás és az emberek hangosan háborogtak pedig még potlobuszt is küldtek. Tényleg ennyire lusták az emberek? Ennyire a p i cs á j u k h o z van növe a kényelem? Nekem ez olyan hihetetlen.
Ezzel a kérdéssel nem vitát akarok kezdeményezni csak érdekel mások véleménye is! :)
nézőpontom szerint, inkább kimerültek lettünk, ingerlékenyebbek, türelmetlenebbek, nem lusták,
pld a buszos eset , képzeld el kérdező, hogy a munkába állva dolgozol 8 órát, felszállsz a nyomorult buszra amire megvetted a méregdrága bérletet, persze helyed az nincs mert mind elvan foglalva, ugyh. végig állsz még egy órát, közben persze ledöglik az a nyomorult busz ugyh. mindenkit leszállitanak, hogy megérkezzen a pótbusz, arra is állva vársz ugyh. nem csodálom, hogy háborognak.
nekik kell teljesiteni a munkába mert ugye akkor nem kap fizetést sőt, le kell gyártania 100 darabot valamiből akkor nem elég a 90 de 100 kell
szerintem jogos elvárás, hogy a busz vigyen el a végállomásra ne 100 métert keljen még gyalogolnom
régen azért ennyi stresz nemérte az embereket ugyh. ezt is figyelembe kellene venni
A kutyámmal szoktam sétálgatni, de egyedül is megyek ilyen 20-30 perceket pl hogy ne kelljen vennem buszjegyet, ha mondjuk csak 3 megállót kell menni.
Tegnap kivételesen több órát is mentem ide-oda és a papucs feltörte a lábamat. Cipőt nem akarok felvenni, szandált se, így ma nem fogok annyit mászkálni, vagy leragasztom a horzsolást.
Biciklizni egyébként jobban szeretek, mert azzal haladni is lehet. Gyalog nagyon lassú.
Ezt én sem értem. Jó, abban a helyzetben igen, ha vkinek rossz a lába, vagy idős (pl. azt megértettem, amikor a 60+ éves, idős korából kifolyólag fájós lábú anyukám rosszallotta, hogy apukám olyan szállást foglalt nyárra, ahol félórát kellett sétálni a tengerparthoz).
De azt én sem értem, ha egy ereje teljében levő fiatal egy db megállónyi utazásra felszáll a buszra, vagy ha vki a hattyú halálát játssza, ha épp vmiért nincs kocsija, és a max. 5 perc sétára levő szupermarketbe el kell mennie gyalog, és vissza kell hoznia az élelmiszert, mert jaj, az ő drága ideje...
Ha jó az idő, nem fáj a lábam éppen, és belefér az időmbe, én simán gyaloglok buszozás helyett több megállót is. Nem tudom, ki ismerős Újpesten, de pl. több ismerősöm (akik amúgy egészségesebbnek néznek ki, mint én, rajtam van némi súlyfelesleg) az Árpád Üzletháztól nem képes / hajlandó elgyalogolni a Víztoronyig, mert jajj, hát van busz, meg nem akar gyalogolni. Ilyenkor eldobom az agyam. Annál nagyobb bulit én nem is tudtam elképzelni, mikor egy sulirendezvény után este csoportba verődve elsétáltunk Káposztásmegyertől Újpest-Központig, és egész végig hülyültünk közben.
De én is láttam olyat, hogy lerobbant a villamos egy meegállónyira egy metrómegállótól, a többség oda tartott, és képesek voltak elkezdeni rinyálni meg ordítozni a vezetővel...
Ha meg vhol nem működik a lift, akkor már itt a világvége - olyan intézményekről beszélek most, ahol 3 emelet van összesen... (nyilván nem a kerekesszékesekről beszéltem, nekik megértem, hogy frusztráló a dolog...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!