Nagyon lusta vagyok. Valami tipp?
Sziasztok!
Mostanában olyan szinten lusta vagyok, hogy itthon maradok munka helyett, és nem csinálok se házimunkát se semmit. Kb. felkelek, anyának kinyitom a kaput, hogy kimenjen a kocsival, becsukom. Ajtót nem nyitom ki mert lusta vagyok.
Kb. napi 10 órát gépezek naponta.
Filmeket nézek, kb. napi 3-4 et.
Eszek-iszok, állatokat este fele etetem meg.
Anya mielőtt hazajön, azelőtt kb. 1-2 órával kezdek el pakolni, úgy hogy nem alaposan és nagyon sietve.
A főnököm mondta, hogy két hete alig vagyok dolgozni, és tiszta ideg rám.
Legszívesebben öngyilkos lennék!
Valami tipp?
Pszichológusokkal és pszichiáterekkel haggyatok!
Köszi az értelmes válaszokat, amit valamire használni is bírok...
Köszi!
Köszi!
Na ez az !
Nem tudom mi legyen...
mert időm az szinte nincs.. :(
Addig nincs gond amíg jól érzed magad a bőrödbe.:-)
Mozdulj ki otthonról, erre nincs más gyógymód.
Köszönöm!
Akkor azt teszem mint régebben.
Megírom az időbeosztásom, hogy mit mikor csinálok.
Ennyi! :)
Köszönöm! :)
"mert időm az szinte nincs"
a kérdésben úgy nézel ki mint akinek van
Milyen munkád van, ami megenged ennyi hiányzást (nem kötekedésképpen kérdezem)? Irodai? Vagy fizikai? Mennyi idős vagy? Az is fontos tényező, hogy lehessen válaszolni a kérdésedre.
Otthoni lustálkodással kapcsolatban. Egy időben nyaranta én is valahogy így voltam, mint te. Leírom a módszeremet, hátha neked is bejön. A házimunkákat és a ház körüli teendőeket úgy szoktam megcsinálni, hogy elindítok valamilyen filmet, vagy sorozatot, amit már láttam akár többször is, és mindig szívesen megnézem újra és újra. Felnyomom a hangerőt, és hallgatom, miközben csinálom a teendőket. Így jól elmegy az idő, vizuálisan magam elé tudom képzelni az adott jelenetet, és még jól is szórakozom.
Mások pl. zenét szeretnek hallgatni, én filmeket. Vagy sorozatokat. Szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!