Miért vagyok ENNYIRE lusta?!
Figyelt kérdés
Egész nap lenne dolgom, tanulni, stb, rendet rakni de egész hétvégén csak gép előtt ülök, és még fel se öltözök. Még a körmömet is lusta vagyok levágni, mit tehetnék ellene? A lustaság mint tulajdonság veleszületett fix értékű egy embernél, vagy csökkenthető-e ez a mérték? Hogyan? Hogyan vegyem rá magam olyasmire, amit nem akarok, de tudom, hogy a jövőmet szolgálja, de nem tudom sehogyse megkedvelni??2015. máj. 17. 11:38
1/4 anonim válasza:
Egyszerű: Csináld meg bzdmeg
Nem ilyen bonyolult az élet! Felkelsz megcsinálod! Én is lusta voltam(vagyok)-oké annyira nem hogy a körmömet ne bírjam levágni.
Lehet kicsit olyannak tűnök mint egy 80 éves parasztbácsi de bszameg... Annyiban nyilvánul meg a változás hogy előbbre-valónak tartod az eredményt mint a saját kényelmedet.
2/4 anonim válasza:
A legtöbb ember élete arról szól hog folyamatosan azt teszi amit utál. Állj be te is a sorba ,mert különben le leszel lustadisznózva :)
3/4 anonim válasza:
Csinálj egy napirendet, írd bele az elvégzendő feladatokat és pipáld, ha valamivel kész vagy. Jutalmazd meg magad minden elvégzett feladat után.
4/4 anonim válasza:
En is nagyon lusta vagyok. Meg ahhoz is hogy megcsinaljam azt a napi tervezot amit irt az elottem levo. Olyan jo lenne ha nem lennek ennyire lusta. Szeretnek en mindent csinalni de egyaltalan nincs akaraterom a lustasagom legyozi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!