Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hány órát alszotok naponta?...

Ti hány órát alszotok naponta? Hánykor szoktatok feküdni és kelni munkakor és hétvégente?

Figyelt kérdés
Ha valaki kiváncsi hogy mi ez a faggatós hülye kérdés: kiváncsi vagyok hogy átlagemberek mennyit alszanak magamat akarom hozzátok viszonyítani, hogyha sok ember ír az alvási szokásairól akkor ki tudok szâmítani egy átlagot amit veletek is megosztok. Magamat nagyalvónak tartom a magam 10 órájával naponta. Szépen kérlek benbeteket írjatok nekem az oldalra cagy privibe hogy hogyan mint vannak az alvâsi szokásaitok, kiszâmítom az átlagot igérem és meg is osztom veletek. Minél többen írtok annál könnyebb és pontosabb megállapítani az átlagot. Köszönöm.:)

2015. okt. 18. 20:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elég változó, van hogy 3-4 órát vagy annyit se aztán másnap 10-12-öt :D

Az a baj, hogy alapvetően éjszakai típus vagyok, az órarendem meg most olyan, hogy passzolna is ehhez, ha nem lenne egy olyan napom, hogy reggel 8-ra kell bemenni, ez meg belerondít a ritmusba, szóval sokszor összevissza alszok.

Amúgy egy átlag 8 óra alvás nekem elég, ha kevesebbet alszok egyik nap azt általában pótlom a következő napokban.

2015. okt. 18. 23:30
 12/17 anonim ***** válasza:

egyetemista vagyok

nincsenek fix időpontjaim a lefekvésre-kelésre, de áltlaában lefekvés éjféltől kettőig, kelés 7től 9ig változó.

Vannak hetek amikor max 4-5 órákat alszom folyamtosan esténként. Ilyenkor mmuszáj egy kis délutáni pihenést beikatni, mert nem bírnám.

Hétvégén viszont 10-11 órát lazán alszok.

2015. okt. 19. 00:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Munkaidőben kb. fél 11 körül alszom el és 5:55-kor kelek, szóval kb. 7,5 óra, néha kevesebb, néha több.

Most szabin vagyok, szintén fél 11-11 körül alszom de kb. 8-kor kelek.

Hétvégén a párommal tovább alszunk 1-2 órát, de van, hogy később is fekszünk.

Egyetemista koromban 1 körül feküdtem le és 9-kor keltem, kivéve amikor gyakorlat volt reggel, akkor 7-kor keltem és igyekeztem úgy lefeküdni, hogy 8 órát aludjak.

2015. okt. 19. 10:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Ezek alapján az átlag: 7,8 óra al vás per nap. Egy kis magyarázat: vannak akik minden nep hétvégén is 8-9 órát alszanak. De ha egy pontos számot kell mondanom az is 8 óra alvásnak felel meg naponta aki hétköznapokon 4 órákat alszik hétvékén meg 12 t.
2015. okt. 19. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:

legszívesebben 10-12 órákat aludnék,de annyira bírom hogy az embereket krvára nem érdekli,hogy más aludni akar,így általában 8-9 óra

tegnap is 10kor lefekszek,erre felettünk elkezd gitározni valami nyomorult gyerek(kolesz),11 körül abba is hagyta,aztán el is aludtam

utána valamikor éjszaka hazajön a szobatársam,persze villany fel,aztán zörög össze-vissza,nekiáll fogat mosni vagy nem tudom mit csinált,de vagy 5 percig baszakodott a mosdónál,utána lenyomja a villanyt,lefekszik,1 perccel később felkel és nekiáll nyomkodni a laptopot,5 percig nyomkodta,utána megint lefeküdt,1 perccel később felnyomta a fali lámpát,aztán vagy 20 percig le se kapcsolta,de fogalmam sincs mit csinált

és nem csak itt megy ez hanem mindenhol szinte,család,haverok,random helyek stb

2015. okt. 19. 14:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Én rosszul alszom mostanában a sok stressztôl. 6-kor kelek, és kb 1-kor alszom el, bár 11-kor ágyban szoktam lenni, de van, hogy 2 óra mire elalszom. Az utóbbi hetekben valamivel jobb, mert szedem a magne b6 álom tablettát, úgyhogy most hétköznap 6,5-7 óra a standard. Hétvégére általában úgy kidôlök, hogy 2x12 órát alszom.
2015. okt. 19. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon keveset alszom. 5-6 óra naponta. Hétvégén és hétköznap sem tudok 6 óránál többet aludni. De szerencsére ilyen kevés alvással is kipihent vagyok. Éjfél előtt soha nem kerülök ágyba.
2015. okt. 20. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!