Ti hány órát alszotok naponta? Hánykor szoktatok feküdni és kelni munkakor és hétvégente?
Elég változó, van hogy 3-4 órát vagy annyit se aztán másnap 10-12-öt :D
Az a baj, hogy alapvetően éjszakai típus vagyok, az órarendem meg most olyan, hogy passzolna is ehhez, ha nem lenne egy olyan napom, hogy reggel 8-ra kell bemenni, ez meg belerondít a ritmusba, szóval sokszor összevissza alszok.
Amúgy egy átlag 8 óra alvás nekem elég, ha kevesebbet alszok egyik nap azt általában pótlom a következő napokban.
egyetemista vagyok
nincsenek fix időpontjaim a lefekvésre-kelésre, de áltlaában lefekvés éjféltől kettőig, kelés 7től 9ig változó.
Vannak hetek amikor max 4-5 órákat alszom folyamtosan esténként. Ilyenkor mmuszáj egy kis délutáni pihenést beikatni, mert nem bírnám.
Hétvégén viszont 10-11 órát lazán alszok.
Munkaidőben kb. fél 11 körül alszom el és 5:55-kor kelek, szóval kb. 7,5 óra, néha kevesebb, néha több.
Most szabin vagyok, szintén fél 11-11 körül alszom de kb. 8-kor kelek.
Hétvégén a párommal tovább alszunk 1-2 órát, de van, hogy később is fekszünk.
Egyetemista koromban 1 körül feküdtem le és 9-kor keltem, kivéve amikor gyakorlat volt reggel, akkor 7-kor keltem és igyekeztem úgy lefeküdni, hogy 8 órát aludjak.
legszívesebben 10-12 órákat aludnék,de annyira bírom hogy az embereket krvára nem érdekli,hogy más aludni akar,így általában 8-9 óra
tegnap is 10kor lefekszek,erre felettünk elkezd gitározni valami nyomorult gyerek(kolesz),11 körül abba is hagyta,aztán el is aludtam
utána valamikor éjszaka hazajön a szobatársam,persze villany fel,aztán zörög össze-vissza,nekiáll fogat mosni vagy nem tudom mit csinált,de vagy 5 percig baszakodott a mosdónál,utána lenyomja a villanyt,lefekszik,1 perccel később felkel és nekiáll nyomkodni a laptopot,5 percig nyomkodta,utána megint lefeküdt,1 perccel később felnyomta a fali lámpát,aztán vagy 20 percig le se kapcsolta,de fogalmam sincs mit csinált
és nem csak itt megy ez hanem mindenhol szinte,család,haverok,random helyek stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!