Miert ilyen bunkok az emberek a gyakorikerdesek.hu-n?
Figyelt kérdés
Ugy vettem eszre itt az emberek 80%-a folyamatosan az alkalmat keresni arra,hogy hulyenek nezze a masikat,meg hogy beszoljanak...
Nyilvan van kivetel is,de nem tudom hogy csak itt élik e ki a flusztraltsagukat,vagy egyszeruen ilyenek amugy is.
Bar hozza kell tennem,eleg bunkoak,tiszteletlenek szoktak lenni az emberek a "valo eletben" is.
Nem azt mondom,hogy mindenki jatssza meg magat,hogy boldog.
De mar nem tudom elviselni,hogy ilyenek az emberek ebben az orszagban.
Az àlmom elhagyni ezt az orszagot,
24L
2015. szept. 27. 03:02
21/23 anonim válasza:
Na látod, hogy semmivel sem vagy különb?
22/23 anonim válasza:
A feltett kérdéseimre kb. 30%-ban idióta válaszokat kapok vagy személyes sértéseket , én sem értem, hogy ez mire jó.
23/23 anonim válasza:
Szia, szerintem a legtöbb ember nem bunkó, csak nem hajlandó megtartani magának a rosszindulatú véleményét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!