Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert ilyen bunkok az emberek...

Miert ilyen bunkok az emberek a gyakorikerdesek.hu-n?

Figyelt kérdés

Ugy vettem eszre itt az emberek 80%-a folyamatosan az alkalmat keresni arra,hogy hulyenek nezze a masikat,meg hogy beszoljanak...

Nyilvan van kivetel is,de nem tudom hogy csak itt élik e ki a flusztraltsagukat,vagy egyszeruen ilyenek amugy is.

Bar hozza kell tennem,eleg bunkoak,tiszteletlenek szoktak lenni az emberek a "valo eletben" is.

Nem azt mondom,hogy mindenki jatssza meg magat,hogy boldog.

De mar nem tudom elviselni,hogy ilyenek az emberek ebben az orszagban.

Az àlmom elhagyni ezt az orszagot,

24L

2015. szept. 27. 03:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
29%
Ok szia:D
2015. szept. 27. 03:04
 2/23 anonim ***** válasza:
67%
Bunkók mindenütt vannak, külföldön is. Az meg hogy valaki név nélkül jobban kötözködik, nem újdonság.
2015. szept. 27. 06:42
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Szia, én nem tartom magam bunkó embernek.Felvállalom azt,hogy szegény vagyok.A mai világban mindenki gazdag szeretne lenni, de a sok pénz sokszor rossz irányba változtatja az embert.Keresd azt a 20% ember társaságát és hagyd a 80% bunkót.
2015. szept. 27. 07:52
 4/23 anonim ***** válasza:
45%
Monnyuk a "flusztraltsag" kihozza a zemberből a rossz ódalát, ammá bisztos!
2015. szept. 27. 08:05
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

Kulfoldon is vannak bunko emberek, en nem Magyarorszagon elek es ezt tapasztalom.

Amugy a kerdes akkor a gyakorikerdesek.hu-ra vagy Magyarorszagra ertendo? Kulfoldrol is lehet gyakorizni tehat egy kulfoldon elo is lehet bunko.

2015. szept. 27. 08:38
 6/23 anonim ***** válasza:
16%

Helyesen: frusztrált. Most én is bunkó vagyok? Az utolsó mondatodra meg: eredj, vissza se nézz, semmi szüksége ennek az országnak olyanokra, akik azt lesik, mikor léphetnének le.

Tarts bunkónak, nem érdekel.

2015. szept. 27. 08:43
 7/23 anonim ***** válasza:
36%

Azzal, hogy bunkónak nevezel bárkit is, nem változtatod meg és nem állítod magad mellé.

Ha már a bunkóságnál tartunk, érdemes jelzőt találnod jónéhány kérdés feltevőre is! Amelyiktő feláll az ember hátán a szőr, milyen választ lehet egyáltalán adni?

Gúnyosat, szarkasztikusat, amit aztán a bárki -főleg, aki nem érti- lebunkózhat.

A másik: ez anonim válaszokat is elfogadó portál.

Ha arccal, névvel bunkó bárki is közösségi portál(ok)on, miért ne tenné ugyanazt név nélkül?

2015. szept. 27. 08:49
 8/23 anonim ***** válasza:
17%
Kikérem magamnak,rosszindulatú nőszemély tetszik lenni:D
2015. szept. 27. 09:04
 9/23 anonim ***** válasza:
60%

Mai világban ezen nem kell csodálkozni. Régen is voltak bunkó emberek, de a mostani társadalom sokkal rosszabb, minden életkorban.

A fiataloknál elég megnézni a sok kis gyökeret, akiknél nem a tanulás és az intelligencia a menő, hanem a cigi, bulik, akik nem tudják mi az, hogy udvariasság. A vicc kategória, amikor egy takony 14 éves, 40 kilós gyerek szólogat be az utcán. Az ilyenek aztán felnőtt korukban sem lesznek sokkal jobbak. Erre még rájön az itteni névtelenség. Ezek után nem kell csodálkozni, hogy néha paraszt, lekezelő hozzászólásokat kap valaki pár embertől. :)

Külföldön is ilyenek az emberek, ez ellen nem lehet "elmenekülni". Jártam már sok országban, de taplók mindenhol vannak. Főleg Olaszországban. :D

Keress olyan embert, akivel normálisan el tudsz beszélgetni, akár itt, akár az életben, aki tud tanácsokkal segíteni, ha szükséged van rá, és akkor ki tudod iktatni a tirpákokat.

29/F

2015. szept. 27. 09:04
 10/23 anonim ***** válasza:
28%

Van aki azert nezi bunkonak a masikat, mert nem tudja elviselni a kritikat, esetleg azt, hogy kijavitjak? ;-)

"Az àlmom elhagyni ezt az orszagot,"

Ne álmodozz, éld az álmod!

2015. szept. 27. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!