Itt a GyakoriKérdések-en az emberek miért csak azt pontozzák fel akinek a válasza tetszik nekik?
Úgy értem, hogy azokat szokták (sokszor láttam ilyent) felpontozni, akik olyan választ adnak nekik, amit hallani akarnak. De amit hallaniuk kéne, azt lepontozzák.
Miért ilyenek az emberek? Miért csak azt hallják meg amit akarnak?
Lehet nem a kérdező pontozza le őket, hanem más válaszadó, ilyen is van.
Én csak akkor pontozok le valakit, ha ténylegesen bunkó stílusban ír, vagy személyeskedik.
De pl. volt olyan kérdés, ahol kedvenc ételt kellett írni, és iszonyúan ment a lepontozás, na az ilyet végleg nem értem. :D
Azt nem láthatod, hogy a kérdező pontozza le :)
Amit látsz százalékot, az több felhasználó értékeléseiből származik.
A kérdésedre válaszolva: azért, mert ez egy egyszerű szimpátiaszavazás. Ha olyan lenne az oldal, hogy csak akkor küldheted el az értékelésedet, ha írsz mellé indoklást is, akkor merőben más százalékok születnének.
Az első válasszal mi a probléma? Csak nem te pontoztad le, kérdező? XD
Amúgy meg ilyenek az emberek, így működnek, utálnak mást hallani, mint szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!