Miért ilyenek az emberek?
Néha idejövök a gyakorikérdésekre, és mindig szembesülnöm kell azzal hogy ha kiírok egy kérdést arra tuti, hogy egy bunkó válasz is fog jönni, pedig semmi ördöngösséget nem kérdezek...de mindig, kivétel nélkül ez van.
ezeknek az embereknek mi a bajuk most komolyan?
veletek is van ilyen?
Ha még csak 1 bunkó válasz jönne...
Sokan olthatatlan vágyat éreznek, hogy minden kérdésre odaröfögjenek valamit, még akkor is, ha nem értenek hozzá.
Én ott akadok meg, hogy feltesz egy idősebb családos ember egy kérdést, elég komoly dolgokról, erre egy tízen-húszon éves odaköhint egy tuti jó megoldást...
Kíváncsi lennék ugyanez az életben hogy nézne ki...
- A legtöbb ember nem kap semmiféle becsületet otthon, így az agresszióját itt vezeti le.
- Vannak akik élvezik, hogy ismeretlenül, mindenféle megtorlás nélkül pocskondiázhat.
- Vannak akiknek ez a nemi életük. Ettől érzik jól magukat
- Vannak nem képesek kulturáltan viselkedni, mert fogalmuk sincs, hogy kell. Így él otthon is.
- Vannak akik annyira egyszerűek, hogy fel sem fogják, hogy alpári módon viselkednek
- Vannak akik unatkoznak, és ezért viselkednek így
- Sok kérdés van ahol az embernek sokszor kinyílik a bicska a zsebéből.
- Sok kérdező vagy válaszadó annyira buta, hogy nem is érdemli meg, hogy értelmesen válaszoljanak
- Azok akik nem tisztelik meg a válaszadókat azzal, hogy legalább egy kérdést megírjanak helyesírási hibák nélkül, azok szintén nem kapnak kellő tiszteletet..
Én nem sok kérdést írtam még eddig ki, de igen, mindig volt ilyen válasz, és nem is egy :)
Gondolom valakinek ez a szórakozása és direkt mindenre rosszat ír. Vagy egyébként elég lúzer és élvezi, hogy itt beszólhat másoknak, mert az életben meg nem merné tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!