Az emberek miért kötnek bele rendszeresen a kérdezőkbe?
Feltesz valaki itt egy normális kérdést s rendre belekötnek a kérdezőbe, személyeskednek és széttrolkdoják a kérdését. Miért csinálják ezt? Elkezdenek vele civakodni, hogy már pedig ez+az az hülyeség abban, amit kérdez, s leírt. S ennek ellenére a kérdezőt titulálják trollnak, mert "széttrolkodja a saját kérdését", s szembe mer szállni velük. Pedig csak normális válaszokat vár egy normális kérdésre.
Másodjára feltéve a kérdést érdekes mód elkerülik a trollok figyelmét a kérdést. :-/
Attól függ, hogy a kérdező aki a kérdést felteszi
1. milyen kérdést tesz fel
2. Mennyire írja le helyesen a kérdését.
Az aki feltesz egy olyan kérdést amire egyértelmű a válasz vagy egyből kitűnik, hogy kamu az egész az ne várjon mást mint letolást, trollkodást.
Sok kérdező lusta utána nézni a kérdésének amit a googlet megnyitva szinte azonnal választ kapna rá. De ehetett inkább kérdést ír ki, és csodálkozik ha a válasz az, hogy használja már a googlet--
Vannak akik nem képesek arra, hogy a kérdést amit kiírnak helyesen írják ki. Később csodálkoznak, hogy a helyesírását támadják, butának tartják.
Én azt tapasztaltam, hogy normális kérdéseknél, több normális válasz is érkezik. Igaz, akkor is van pár egyén akiknek valószínű, hogy a béka segge alatt van az intelligenciájuk, és nem is képesek másképp reagálni a kérdésekre csak ordenáré stílusban vagy csak trollkodva. Az ilyen gyenge elméjűekkel nem is érdemes vitatkozni.
pl. azért mert az ilyen jellegű kérdés is min. 1 hónapban 1 szer fel van téve...
2015 ben mi lehet olyan nehéz egy b#szadék keresőbe?
A többi meg egyszerűen gyökér ennyi.
Én ezt főként a szerelem/szex, és a sport/mozgás kategóriánál szoktam érzékelni.
Régebben, feltettem egy kérdést, hogy hogyan tudnék leadni pár kilót, ha figyelek az étrendemre, és edzek normálisan, erre többen is leszóltak, hogy úgy sem fogok lefogyni meg ilyenek..
Egyébként én nem szoktam belekötni a kérdezőbe, csak ha egy olyan idióta kérdést látok, ami szinte már felbosszant, hogy hogy lehet valaki ilyen hülye.
A szerelem/szex kategóriába ne tegyetek fel este soha normális kérdést, mert úgyis hülye választ fogtok kapni.Ezt tapasztaltam.
Kedves kérdező.
Egy ilyen kérdésre mégis milyen válaszokat vársz? Én nem is csodálkozom, hogy belekötnek vagy trollkodnak a kérdezővel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__6473964..
Normális kérdésre normális választ adok.
Hülye kérdésre csak hülye választ tudok adni.. de ha már így áll a dolog, legalább elszórakozok vele.
Nem olvastam el a kommenteket.
1. Azért mert a kérdés hülyeség. Tényszerűen hülyeség!
2. Vannak itt a kommentelők között is sokan, akik rendszeresen visszajárnak ide írkálni, és sokuk asszociációs problémában szenvednek. Olvasnak rengeteg hülyeséget (amik tényleg fárasztóak), megmarad bennük hogy ez jellemző az emberekre, és rávetítik arra is, akire nem kellene.
3. Egyszer olvastam egy állítólagos Szociopata emberről itt, aki feljár az emberek kategóriába, és leszavaz mindenkit. Azért mert ő szomorú. Nagyon röhögtem, de nem rajta, hanem a helyzeten. Ilyenekbe is belebotolhatsz itten'.
4. Vannak trollok, akik ezen élik ki magukat. Kiskorodba te is csengettél be házba, és futottál el, mert móka, igaz? Nah ez ugyanez, csak neten.
huszonhat ef. Bocsánat.
Ha már trollkodás.
Nos, aki lusta gondolkodni, hanem kizárólag panaszkodni, az ne csodálkozzon.
Amúgy meg sokan megírták a helytálló verziókat a kérdésedre, nem akarom ismételni őket.
Lehet panaszkodni, de csak akkor jogos, ha az ember saját maga is tett a megoldásért, mégis tartósan nincs megoldása , a körülményei miatt. Egyesek meg másokon töltik ki a saját nem-gondolkodásuk eredményét.
Viszont, mint írták mások, amilyen a kérdés, olyan a válasz. Én ezért szoktam az "olyan" kérdést elpoénkodni, és akkor még örülhet a kérdező (is), hogy nem bántom őt, hanem az abszurd kérdésfeltevése ellenére inkább jó hangulat keltéshez járulok hozzá, NEM más rovására poénkodva, hanem önmagában viccesnek szánt válaszommal, adott esetben.
Ha viszont normális a kérdés, akár a lelkemet is kiteszem a válasz adásommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!