Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ismétli önmagát rendszer...

Miért ismétli önmagát rendszeresen?

Figyelt kérdés

Most épp a Gyakorit olvasgatva gondolkodtam ezen... szinte mindegyik kategóriában van 1-1 rezidens, aki hetente megkérdezi ugyanazt, néha picit átfogalmazva, de ugyanazt. Persze az első gondolat az, hogy sokan járnak ide, mások is kérdezhetik ugyanazokat, de nyilván nem az átlagos "hogy fogyjak le" meg "miért gonosz velem az anyukám" és "tetszik egy fiú, megszólítsam" jellegű általános kérdésebe látom bele, hogy ugyanaz írja ki.

Van pl. a "szépség és divat" kategóriában valaki, aki mindig megkérdezi, hogy mit szólnának a lányok, ha valaki az utcán csak úgy levágná a hosszú hajukat, egy másik pedig mindig kérdez valamit randizásról, ruhákról, tökmindegy és hozzá linkeli ugyanazt az extrém dagadt, harisnyás női lábról készült reklámfotót. Ebben a kategóriában valaki mindig azzal van elfoglalva, hogy másoknak mennyire zavaró, ha ő sokat kérdez, meg ha betegségekről és bajról kérdez sokat, meg ha szituációs, milenneha dolgokat kérdez... és így tovább.

Néha nem vagyok rest visszakeresni, kapnak 10-20 választ is az előző ugyanolyan kérdésükre, ezért nem értem, hogy akkor miért, mi célt szolgál mindig ugyanazon a témán lovagolni, mi motiválja, miért csinálja?

2014. júl. 17. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, gondolom azért, mert még mindig ez a kérdés jár a fejükben és mivel nem kaptak még kielégítő választ (vagy eleget), ezért mindig felteszik mégegyszer.
2014. júl. 17. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is felszokott tűnni, de nem tudom miért csináljak.

Ha valaki már századszor megkérdezi ugyanazt max a kérdés elejét máshogy írja ki, hogy rákattintsanak jelentem a kérdést és nemsokkal utána eltűnik :)

2014. júl. 17. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ismerem az itteni szituáciús gyereket, de azt kérte, ne fedjem fel kilétét.

Kérdező: szerinted milyen emberek lehetnek az ilyenek? ;)

2014. júl. 17. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!