Gördeszkások! Rátok is rendszeresen rátok szólnak?
Attól függ. Ha normálisan szólnak, hogy zavaró, akkor elnézést kérek és elmegyek.
Ha valami tajparaszt kibál ki az ablakon, akkor azért még kicsit maradok.
Amúgy az a baj hogy a gördeszka láttán sokaknak az jut eszükbe hogy biztos piálni kötözködni és rongálni vannak itt. Megmondom őszintén valamelyik nap én is mikor az ablakon kinéztem és megláttam egy 17 évesekből álló bandát nekem is ez volt az első godolatom. Pedig ez egyáltalán nem így van. Utána magamhoz is tértem hiszen a gördeszka egy eszméletlenül király sport, csak magyarországon inkább felhúznak 10 focipályát mint 1 deszkapályát szóval a gördeszkásoknak nem nagyon van helyük hová menni szóval marad az utca. Aztán ha mindenhonnan elküldik őket persze hogy a 20 alkalommal már az embernek tele van a hócipője és inkább maradni akar.
Am én régebben egy parkouros társasághoz tartoztam mikor még annyi idős voltam :) Minket is elküldtek sokszor pedig nem csináltunk semmi rosszat. Nem más cuccain gyakoroltunk, nem is játszótereken. Csak az embereknek bökte a szemét.
Kitartás! Legyen bennetek tisztelet, ne rongáljatok vagy balhézzatok, de ne is hagyjátok abba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!