Gyűlölöm a kutyákat! Mit csináljak?
Nem provokáció, tényleg elegem van belőlük és az agyamra mennek.
Itthon fekszem 1 hete törött lábbal, még 5 hétig a lakáshoz vagyok kötve. Van egy terelőkutyánk, akit sose sétáltatnak, nem foglalkoznak vele a többiek (én SOSE AKARTAM ezt a kutyát, sőt, egyet sem), így egész álló nap ugat és vonyít. Persze ők dolgoznak, 5-re érnek haza, így én élvezhetem ezt.
Itt kezdődött az utálatom, ugyanis én amikor dolgoztam, délre értem haza, és este is hallgattam, mikor aludnom kellett volna. Többieket nem zavarja, szerintük milyen jó házőrző - még egy verebet is ugat fél órán át..
Mára már ott tartok, hogyha látok egy kutyát, nem mosolygok rá, nem akarom megsimogatni, csak undorodom mindegyiktől. Régen sem voltam odáig értük, de állatbarát lévén nem így viselkedtem velük.
A gyűlöletem egyre mélyebb lesz, és valahogy ezt meg kéne akadályoznom. Próbáltam foglalkozni a sajátunkkal, de olyan szinten nem volt meg a közös összhang, hogy mindketten csak kikészültünk. 1 hónapig erőltettem ezt. Nekem nem való kutya, nem tudok falkavezér lenni. Cicás, és kisállatos vagyok (különben menhelyre járok segíteni, adományozok nekik, cicákat mentek, vegán vagyok... tényleg szeretem az állatokat..)
22-es vagyok. Ez esetben IS te vagy a hülye, hogy hagytad a szüleidnek hogy odavigyenek egy kutyát.
Nem mellesleg, ha a tiéd a ház, nyugodtan előadhatod nekik, hogy szépen nevelik a kutyájukat, vagy eltakarítják a háztól. Nem olyan nehéz. A te házad, a te várad, állj a sarkadra.
Szánj rá egy kis időt, tanítsd meg egy-két megfelelő trükkre (apport, frizbi) ezekkel hazaérés után percek alatt lefáraszthatod, úgy fog aludni, mint a kisangyal.
Szükség esetén hívj kutyasétáltatót. Egy diák pár 100 ft/óra díjjért lefárasztja. Egy profi 2-3000 Ft-ért egy fél óra alatt teszi ugyan ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!