Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyűlölöm a kutyákat! Mit...

Gyűlölöm a kutyákat! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem provokáció, tényleg elegem van belőlük és az agyamra mennek.

Itthon fekszem 1 hete törött lábbal, még 5 hétig a lakáshoz vagyok kötve. Van egy terelőkutyánk, akit sose sétáltatnak, nem foglalkoznak vele a többiek (én SOSE AKARTAM ezt a kutyát, sőt, egyet sem), így egész álló nap ugat és vonyít. Persze ők dolgoznak, 5-re érnek haza, így én élvezhetem ezt.

Itt kezdődött az utálatom, ugyanis én amikor dolgoztam, délre értem haza, és este is hallgattam, mikor aludnom kellett volna. Többieket nem zavarja, szerintük milyen jó házőrző - még egy verebet is ugat fél órán át..

Mára már ott tartok, hogyha látok egy kutyát, nem mosolygok rá, nem akarom megsimogatni, csak undorodom mindegyiktől. Régen sem voltam odáig értük, de állatbarát lévén nem így viselkedtem velük.

A gyűlöletem egyre mélyebb lesz, és valahogy ezt meg kéne akadályoznom. Próbáltam foglalkozni a sajátunkkal, de olyan szinten nem volt meg a közös összhang, hogy mindketten csak kikészültünk. 1 hónapig erőltettem ezt. Nekem nem való kutya, nem tudok falkavezér lenni. Cicás, és kisállatos vagyok (különben menhelyre járok segíteni, adományozok nekik, cicákat mentek, vegán vagyok... tényleg szeretem az állatokat..)

2015. szept. 18. 13:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
60%
Azért egy macskát rohadtul nem lehet egy kalap alá venni egy kutyával... a macskákat gyakorlatilag nem kell nevelni, csak minimálisan. Egy kutyával való törődés nem kicsit bonyolultabb.
2015. szept. 18. 18:42
 22/39 anonim ***** válasza:
16%
Nem mellesleg, ha pszichiáter vagy, ergo dolgozol, akkor lehet menni élni a saját életed ott, ahol nincsen kutya, ahelyett hogy hisztériázol.
2015. szept. 18. 18:44
 23/39 anonim válasza:
0%
Más meg a kutyagyűlölőket gyűlöli! De az nem kérdezi, hogy mit csináljon. Ne haragudj, de ez egyáltalán nem érdekes. A te bajod.-ezek szerint még zavar is, hogy ide kiírod. Nem irígyellek.
2015. szept. 18. 20:01
 24/39 A kérdező kommentje:
Ez az én saját házam. Szüleim feje felől elvitte a bank.
2015. szept. 18. 20:09
 25/39 anonim ***** válasza:
7%
Hát akkor meg te vagy egy jó nagy marha, hogy nem akartál kutyát a SAJÁT házadba, aztán mégis ott van a kutya. A szüleid akartak kutyát, akiknek se házuk, se semmijük? Már bocs, de ez nevetséges :) A saját hülyeséged miatt ne a kutyát hibáztasd.
2015. szept. 18. 20:42
 26/39 anonim ***** válasza:
0%
Szolgalelkű? Lol. Töltenél egy napot az én kutyámmal. :D Amellett, hogy e végtelenül jól nevelt, szófogadó kutya, általában kétszer is meggondolja, hogy megcsinálja-e, amit kérünk tőle.
2015. szept. 18. 21:23
 27/39 anonim ***** válasza:
55%

22-es vagyok. Ez esetben IS te vagy a hülye, hogy hagytad a szüleidnek hogy odavigyenek egy kutyát.

Nem mellesleg, ha a tiéd a ház, nyugodtan előadhatod nekik, hogy szépen nevelik a kutyájukat, vagy eltakarítják a háztól. Nem olyan nehéz. A te házad, a te várad, állj a sarkadra.

2015. szept. 20. 20:45
 28/39 anonim ***** válasza:

Szánj rá egy kis időt, tanítsd meg egy-két megfelelő trükkre (apport, frizbi) ezekkel hazaérés után percek alatt lefáraszthatod, úgy fog aludni, mint a kisangyal.

Szükség esetén hívj kutyasétáltatót. Egy diák pár 100 ft/óra díjjért lefárasztja. Egy profi 2-3000 Ft-ért egy fél óra alatt teszi ugyan ezt

2015. szept. 21. 10:43
 29/39 anonim ***** válasza:
Lett valami megoldás?
2015. szept. 25. 11:42
 30/39 anonim válasza:
90%
Szeretem ezt a sok agyatlan, de nagyszájú kutyavédő kutyuskagazdikát. :D Én is gyűlölöm a kutyákat, és azokat a gazdikákat is rühellem, akik képtelenek elvonatkoztatni a kutyuskájuk mániákus imádatától, és belépni a való világba, ahol bizony a "felelőtlen, rosszul nevelő gazdi" nem kifogás arra, hogy reggel 5-kor a szomszéd kutyája felver, miután éjszaka érek haza a munkából. Miért kell a kutya minden felelősségét a gazdikára és az emberre hárítani?! Az összes kutya ugat. HANGOSAN. És ez a legtöbb esetben idegesítő. Vannak még idegesítőbb szokású kutyák, akik a lábadat akarják megtermékenyíteni, vagy összenyálazzák a frissen mosott dolgaidat, vagy ennivalódat, akár közvetlen, akár közvetetten. Igen, ilyen egy normális kutya. És ezt én rühellem, ezért a kutyákat is rühellem. Az pedig különösen bosszantó, hogy ennek tetejében szinte az ÖSSZES gazda ilyen nagy pofával védi a kutyuskáját, meg az összes többit, hogy "nem tehet róla", "ez vele jár", "a kutya ugat", "ugyan már, nem lesz tőle semmi bajod", "nincs megnevelve", stb... Megharapott? Nem a gazdi hibája, a KUTYA harapott meg. Most akkor, ha valaki meggyilkol valakit, az meg a szülei hibája, és nézzük el neki, mert butább teremtés? Kb. ezt csinálják a kutyákkal. A kutyák idegesítőek! És nem lehet velük semmit csinálni, mert ez az idióta társadalom elfogadja őket automatikusan, mindenféle szankció nélkül. És sajnálatos módon egyre több jogot kapnak. Csodálom, hogy még nem liheghet az arcomba a széken, mellettem ülve egy nyáladzó dándog, szájkosár nélkül. Bár az emberek még erre is képesek, mert ha őket nem zavarja, akkor másokat se zavarjon. Smároljon a kutyájával, ha akar, de zárja be a pincébe, ha "nem tudja megnevelni", hogy ne ugasson értelmetlen dolgokra, főleg ne állandóan.
2017. jan. 3. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!