Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyűlölöm a kutyákat! Mit...

Gyűlölöm a kutyákat! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem provokáció, tényleg elegem van belőlük és az agyamra mennek.

Itthon fekszem 1 hete törött lábbal, még 5 hétig a lakáshoz vagyok kötve. Van egy terelőkutyánk, akit sose sétáltatnak, nem foglalkoznak vele a többiek (én SOSE AKARTAM ezt a kutyát, sőt, egyet sem), így egész álló nap ugat és vonyít. Persze ők dolgoznak, 5-re érnek haza, így én élvezhetem ezt.

Itt kezdődött az utálatom, ugyanis én amikor dolgoztam, délre értem haza, és este is hallgattam, mikor aludnom kellett volna. Többieket nem zavarja, szerintük milyen jó házőrző - még egy verebet is ugat fél órán át..

Mára már ott tartok, hogyha látok egy kutyát, nem mosolygok rá, nem akarom megsimogatni, csak undorodom mindegyiktől. Régen sem voltam odáig értük, de állatbarát lévén nem így viselkedtem velük.

A gyűlöletem egyre mélyebb lesz, és valahogy ezt meg kéne akadályoznom. Próbáltam foglalkozni a sajátunkkal, de olyan szinten nem volt meg a közös összhang, hogy mindketten csak kikészültünk. 1 hónapig erőltettem ezt. Nekem nem való kutya, nem tudok falkavezér lenni. Cicás, és kisállatos vagyok (különben menhelyre járok segíteni, adományozok nekik, cicákat mentek, vegán vagyok... tényleg szeretem az állatokat..)

2015. szept. 18. 13:31
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
3%

Ne a kutyát utáld azért, mert neveletlen, hanem azokat akik annyira akarták és nem foglalkoznak vele! Szerintem nem a kutya könyörgött azért, hogy nálatok éljen :) A többi kutya meg aztán végképp nem tehet erről, nem kell ezért utálni egy egész fajt.

Beszélj a többiekkel, hogy neveljék meg a kutyát, mondd el mi zavar téged és javasolt, hogy keressenek fel egy kutyasulit.

Végső esetben lehet az lenne a legbékésebb megoldás, ha elköltöznél.

2015. szept. 18. 13:38
 2/39 A kérdező kommentje:

Mára már minden egyes kutyát utálok. Vagy neveletlen, vagy pedig szolgalelkű. Emberből is utálom ezeket!

Vagy csak sétálok az utcán, és beleugat torkaszakadtából a fülembe egy... De gyűlölöm..

Nem a sajátunk miatt utálom mindet, hanem mert rájöttem, milyenek. Sosem szerettem őket, valami sosem tetszett bennük, mára rájöttem, hogy mi.

2015. szept. 18. 13:39
 3/39 anonim ***** válasza:
4%

"Vagy csak sétálok az utcán, és beleugat torkaszakadtából a fülembe egy... De gyűlölöm.. "

Hidd el, ezt az az ember is utálja, aki imádja a kutyákat... De tudod, a kutya olyan lesz, amilyennek neveli a gazdája. A kisgyerek is azt csinálja amit otthon lát, és úgy viselkedik, ahogy nevelik.

"Vagy neveletlen, vagy pedig szolgalelkű."

A neveletlenségről már írtam, hogy arról a gazdi tehet. Azt meg nem mondanám, hogy szolgalelkű. Inkább szereti boldoggá tenni a gazdáját, azért lesi minden mozdulatát. Ez pedig nem mondható el mindent állatról, hogy ennyire a gazdája kedvében akar járni.

2015. szept. 18. 13:45
 4/39 A kérdező kommentje:
Hála az égnek. Nekem nem egy szolga kell, ezért nincs kutyám. Az én állataimnak van saját akaratuk is, ha odaadom a kaját, nem várják a parancsot, hogy ehetnek.
2015. szept. 18. 13:46
 5/39 anonim ***** válasza:
53%
Bunkózni azért nem kell, főleg ebben a topicban, ahol kutyás emberek vannak... Neked nem jön be a kutyázás, OKÉ, de ne legyél már ekkora tahó... Kaptál választ a kérdésedre, a véleményedet meg tartsd meg magadnak!
2015. szept. 18. 13:48
 6/39 anonim ***** válasza:
13%

Kezdj el vele foglalkozni rájössz, hogy nem szolgalelkű. Együtt működik veled, de ezt neked is meg kell tenned. Ha rajtad kívül senki sem foglalkozik vele, vagy új gazdát keresni neki.

Szerintem, ha megtanulsz "kicsit kutyául" a véleményed is változni fog (attól függetlenül, hogy megszereted-e)

2015. szept. 18. 13:55
 7/39 anonim ***** válasza:
38%
Oké, bármennyire sértem a Gyakorikérdések szabályzatát, erre nem tudok mást mondani: ez hülye. Vagy trollkodik, vagy pszichés beteg szegény.
2015. szept. 18. 13:57
 8/39 A kérdező kommentje:
Mint írtam, 1 hónapig próbálkoztunk. A végén már annyira kikészült, hogy harapott is. Ő is utál engem.
2015. szept. 18. 13:58
 9/39 anonim ***** válasza:
37%

Még hogy nem provokációnak szántad... Mit vársz? Hogy majd te leszel a szegény, szerencsétlen sorsú ember, akit itt körbepuszil mindenki, mert milyen rossz neki? Ahhoz nem kellene ekkora bunkónak lenned és ilyen lenézéssel viseltetned a kutyák és a kutyások felé. Pláne, hogy nem is ismered a kutyákat, magát a fajt, semmit nem tudsz róluk, semmi közöd nincs hozzájuk.

Én gyűlölöm azokat, akik így állnak a kutyákhoz, a kutyázáshoz.

2015. szept. 18. 13:59
 10/39 A kérdező kommentje:
A szegény, szerencsétlen ember, aki 12 órázások után fél órákat tudott aludni, FÜLDUGÓBAN, a saját lakásában, egy dög miatt.
2015. szept. 18. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!