Miért alszok ennyire rosszul?
Figyelt kérdés
Szóval már kb 4-5 éve elkezdtem rosszul aludni és a mai napig rosszul alszok.Ezt ugy értem hogy mocorgok álmomban megfordulok lerugom a takarót stb... magam mellöl elrúgom a széket. :/ Ez mitől lehet? Valami megoldás? 15F2015. szept. 5. 15:04
1/2 anonim válasza:
Én pl azért alszom rosszul ( méllyálomban alszom, de rosszul.. Mindig lerugom a takarót magamról, mozgolódom, alvajárok, beszélgetek) mert nincsenek barátaim és barátnőm sem.
Ezért nincs mit tennem mert egésznap itthon vagyok és nem adom le az energiát és nem fáradok el annyira hogy jól tudjak aludni.
Ha lenne barátnőm akimellett aludhatnék egészen biztosan jól aludnék.
Neked nem lehet hogy ez a problémád? Lehet te sem sokat mozdulsz ki.
2/2 A kérdező kommentje:
Kiszoktam :) viszonylag sokat járok ki, de barátnőm most nekem sincs :( barátaim vannak :D
2015. szept. 5. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!