Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan dolgozzam fel, hogy a...

Hogyan dolgozzam fel, hogy a tippmixpro-n egy nap alatt elbuktam 150 ezret?

Figyelt kérdés
Tuti tippet mondtak én meg bebuktam, most lelkiismeret-furdalásom van, mit csináljak, hogy enyhítsem a lelki fájdalmam? Az én pénzem volt, nem tartozok elszámolással senki felé, de akkor is...
2015. aug. 31. 16:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"minden évben örülök annak az összegnek, amit azzal nyertem, hogy nem játszottam el"

Hát így is nézhetjük...akkor én most kijátszottam magam vagy 10 évre előre.

2015. aug. 31. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Mikor először tipp mixeztem 500 forintot raktam fel, nem több százezret. El is buktam, az volt az utolsó játékom :D
2015. aug. 31. 16:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Gondolj rá úgy, hogy most történt veled valami rossz, amiből tanulsz, és ha csak pénz bukik az ember az kisebb baj, mint ha pl. súlyosabb baleset éri.

Én pl. nyár eleji csonttörésemet szívesen elcseréltem volna 150 ezer forintos szerencsejáték bukásra...

(Ebből is tanultam.)

2015. aug. 31. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Aki hülye az hülye. Szerencsejáték függő. Melegen ajánlom az anonim szenvedélybetegek klubját, mielőtt az utolsó zoknidat is eljátszanád. Mert lesz következő alkalom. Elindultál a lejtőn, végső állomás az utca lesz.
2015. szept. 1. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!