Most "vágott mellbe" hogy mélységesen lenéznek a barátaim. Most jobb lenne ha megszüntetném velük a kapcsolatot? Vagy nemhagyni, kiállni magamért, vagy mit tegyek és hogy dolgozzam fel?
nem sok barátom van így sem, mert elköltöztem.
pár régi néha meglátogat, de amivel szembesültem attól levert a víz, kiakadtam, mardos egyfolytában.
érdekes az egész.
magukról dióhéjban beszélnek, mintha velük soha semmi nem történne, engem meg A-Z-ig kifaggatnak a magánéletemről.
van, hogy egymásra néznek és megmosolyognak(vagy kimosolyognak)van, hogy nem is figyelnek, vagy hasonlítanak engem egy béna másikhoz, meg csúfolnak, hogy csak vicc volt. van hogy utánoznak aztán még nekik áll feljebb, hogy én miért olyat hordok..stb
néha úgy érzem senkim sincs, el vagyok veszve, örülök hogy jönnek, erre ezt kapom.
most vagy én vagyok mártír, vagy ők szemetek, nem tudom mit gondoljak, hogyan tovább, semmit.
más hogy lépne túl ezen?
"Amúgy meg ha rossz barátok lennének, meg sem látogattak volna"
Akkor te sem hallottál még érdekekről... Sok olyan ember van aki csak azért foglalkozik a másikkal, mert nincs jobb dolga, de amint lesz, le se sz#r meg ilyenek... Szóval nem mindig azért "törődnek" az emberek a másikkal, mert törődnek, hanem maguk miatt.
Szóval a kérdező elköltözött, és meglátogatják őt érdekből? Azért utaznának? És mégis milyen érdek lenne az, hiszen messze lakik már tőlük, nem hiszem hogy abból bármi előnyük származhatna már.
Érdekes nekem is vannak barátaim ,akikkel szétoltjuk egymást, meg ha valamelyikünk hülye, megmondjuk őszintén egymásnak, vagy akár ki is röhögjük a másikat. Sőt akármilyen durvát beszólunk a másiknak, max. röhögünk rajta. Mégis jól megvagyunk, meg számíthatunk egymásra, meg nem vesszük fel a dolgokat. A magánéletéről meg mindenki annyit árul el, amennyit akar, és ezt el kell fogadni, lehet nemet is mondani.
Másrészről legalább kérdezgetik, meg érdeklődnek a kérdező felől, nem tudom miért kell olyan nagy feneket keríteni annak, hogy mosolyognak néhány dolgán, meg egy két dologba beszólnak. miért kell egy rossz élmény alapján egy egész barátságot félredobni hirtelen felindulásból?
köszi utolsó, majdnem megvigasztaltál :)
csak itt elgondolkodtam
"Érdekes nekem is vannak barátaim ,akikkel szétoltjuk egymást, meg ha valamelyikünk hülye, megmondjuk őszintén egymásnak, vagy akár ki is röhögjük a másikat."
ők a hátam mögött is kibeszélnek, véletlenül hallottam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!