Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan mondjam meg a lanynak...

Hogyan mondjam meg a lanynak kulturaltan, hogy kihasznalt, atvert, kijatszotta a bizalmam? Hogyan dolgozzam fel ezt?

Figyelt kérdés

Mar 2 honapja nagyon jo baratok vagyunk es minden nap beszelunk a facebookon. Tenyleg benne biztam meg a legjobban es o is ezt mondta. Mindent elmondott nekem es en is. Azt is mondta hogy kesobb lehet koztunk kapcsolat.

Most meg elkezdi nekem hogy "talizni" fog. Es komoly kapcsolata lesz. (ez verte ki nallam a biztositekot)

Most idezek tolle:

"Te ezerszer jobb fej srac vagy mind a tobbi es benned bizom meg a LEGJOBBAN."

Nem akartam elkuldeni a p...aba de tudatni is szeretnem vele a velemenyem

2014. dec. 28. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, miért vagy ezen felháborodva ennyire.

"nagyon jo baratok vagyunk"

"Azt is mondta hogy kesobb lehet koztunk kapcsolat."

Te rontottad el az egészet, magadra vedd. Ő nem azt mondta, hogy lesz kapcsolat, hanem azt, hogy lehet kapcsolat. És "nagyon jo baratok vagyunk", vagyis csak barátok, és nem több. Ott rontottad el az egészet, hogy nem voltál vele egyenes, nem mondtad ki, hogy te nem a barátja akarsz lenni, hanem kapcsolatot akarsz tőle. Így ő jónak érezte azt, hogyha a barátja vagy. Szóval háborgás helyett tanulj a hibáidból.

17/L

2014. dec. 28. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Modtam neki hogy kapcsolatot szeretnek. Es erre volt az a valasz hogy kesobb lehet koztunk kapcsolat, de most nem.
2014. dec. 28. 21:19
 3/6 A kérdező kommentje:

ja es olyanok valaszoljanak akikkel mar tortent ilyen. Vagy ehhez hasonlo!

Koszonom

2014. dec. 28. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Az előttem lévőnek igaza van teljes mértékben. Viszont régebben velem is volt egy hasonló esett és én csak egyszerűen elmondtam ezt neki megbeszéltük és igaz, hogy már nem olyan sokat, mint régen, de még beszélünk. Ha kulturáltan szeretnéd elmondani akkor vezesd fel és ne ömleszd.
2014. dec. 28. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyire ne legyél már ostoba. Olyan nincs, hogy valakinek bejössz, akar tőled MAJD valamit. Az csak kifogás, ha egy kicsit használtad volna a fejed érthetted volna, hogy szimpi vagy neki, bír téged mint egy barátot, de nem akar tőled semmi többet. Közben meg talált valakit, akihez vonzódik is (ez hiányzik köztetek) és kész. Lépj túl rajta, ne alázd meg még jobban magad. :D
2014. dec. 29. 11:01
 6/6 DamnMouse válasza:
hát velem pont ez történt....ami veled, nagyon jóba voltunk, Ő mondta hogy lehet kapcsolat közöttünk, és egy nap a barátnőjétől tudtam meg hogy mással jár. na igen elviselem, mert ismerem a srácot, de a csaj képmutató nagyon....mondogatta hogy "nem akar elveszíteni mert nagyon közel került hozzám" ahhoz képest mióta a sráccal jár még csak köszönésre se méltat....
2015. febr. 19. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!