Hogyan mondjam meg a lanynak kulturaltan, hogy kihasznalt, atvert, kijatszotta a bizalmam? Hogyan dolgozzam fel ezt?
Mar 2 honapja nagyon jo baratok vagyunk es minden nap beszelunk a facebookon. Tenyleg benne biztam meg a legjobban es o is ezt mondta. Mindent elmondott nekem es en is. Azt is mondta hogy kesobb lehet koztunk kapcsolat.
Most meg elkezdi nekem hogy "talizni" fog. Es komoly kapcsolata lesz. (ez verte ki nallam a biztositekot)
Most idezek tolle:
"Te ezerszer jobb fej srac vagy mind a tobbi es benned bizom meg a LEGJOBBAN."
Nem akartam elkuldeni a p...aba de tudatni is szeretnem vele a velemenyem
Nem tudom, miért vagy ezen felháborodva ennyire.
"nagyon jo baratok vagyunk"
"Azt is mondta hogy kesobb lehet koztunk kapcsolat."
Te rontottad el az egészet, magadra vedd. Ő nem azt mondta, hogy lesz kapcsolat, hanem azt, hogy lehet kapcsolat. És "nagyon jo baratok vagyunk", vagyis csak barátok, és nem több. Ott rontottad el az egészet, hogy nem voltál vele egyenes, nem mondtad ki, hogy te nem a barátja akarsz lenni, hanem kapcsolatot akarsz tőle. Így ő jónak érezte azt, hogyha a barátja vagy. Szóval háborgás helyett tanulj a hibáidból.
17/L
ja es olyanok valaszoljanak akikkel mar tortent ilyen. Vagy ehhez hasonlo!
Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!