Ha egy BTK-s a vizsgaidőszakban egyáltalán nem akar találkozni az ismerőseivel, az gyanús?
Figyelt kérdés
Tényleg ennyit tanul vizsgaidőszakban? Azt mondta, hogy sokat tanul, és mindenre teljesen fel akar készülni. Meg mondtam neki, hogy csak egy negyed órára akár. Erre azt írta, hogy ha van szabad ideje, akkor sem megy el otthonról, mert hogy a szomszéd városban lakunk, és hosszabb idő idejönni, mint negyed óra. Ez igaz, de most tényleg ennyire durva lenne egy vizsgaidőszak, főleg a BTK-n? vagy csak le akar rázni mindenkit? Ha nem találkozik a pasijával se, lehet, hogy megcsalja?2015. aug. 26. 00:13
11/12 A kérdező kommentje:
Még rosszabb, hehe. Mindegy, nem olvastál vissza, de legalább az utolsó mondatod informatív volt.
2015. aug. 27. 00:49
12/12 A kérdező kommentje:
Igazából még egyszer elolvastam, amit írtál, és elbizonytalanodtam, nem ironizálsz-e egyes túlzásoknál.
2015. aug. 27. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!