Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy BTK-s a vizsgaidőszakba...

Ha egy BTK-s a vizsgaidőszakban egyáltalán nem akar találkozni az ismerőseivel, az gyanús?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyit tanul vizsgaidőszakban? Azt mondta, hogy sokat tanul, és mindenre teljesen fel akar készülni. Meg mondtam neki, hogy csak egy negyed órára akár. Erre azt írta, hogy ha van szabad ideje, akkor sem megy el otthonról, mert hogy a szomszéd városban lakunk, és hosszabb idő idejönni, mint negyed óra. Ez igaz, de most tényleg ennyire durva lenne egy vizsgaidőszak, főleg a BTK-n? vagy csak le akar rázni mindenkit? Ha nem találkozik a pasijával se, lehet, hogy megcsalja?
2015. aug. 26. 00:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most van vizsgaidoszak?
2015. aug. 26. 01:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Majd decemberben meglátod :D
2015. aug. 26. 01:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Dehogy van vizsgaidőszak. Ironikusan, fordítva tettem fel a kérdést, mert velem történt ez,és a barátaim azóta is ezzel cseszegetnek. (Mintha valami irtó fontos dolgot akartak volna csinálni...) És igen, megvádoltak, hogy biztos félreléptem, vagy valami. De ezzel csak most.
2015. aug. 26. 02:34
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

De amugy oszinten, vegigtanultad a vizsgaidoszakot?

Sajat tapasztalat, hogy a nap felenel tobbet nem birok koncentralni (pedig sztereotipikus otthonulos szakra jarok).

Egy honapig kamuzni viszont eleg hulyesegnek tunik, ha utana ugyanugy folyt tovabb az elet:)

2015. aug. 26. 02:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Végigtanultam, és izgulós típus is vagyok. Nem azt mondom, hogy egy szusszanásnyi időm se volt, de az tény, hogy barátaim más városban laknak, és nem fogok vizsgaidőszakban 2 órákat utazni ezért.
2015. aug. 26. 03:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy aki valamire időt akar szakítani, arra tud is!

Egyetlen elfogadható indok még az lehetne, hogy a nap első felében készül, hogy végre tanuljon... aztán a másikban meg neki is áll.

2015. aug. 26. 14:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát én meg ezt nem értem. Mit kell készülni arra, hogy tanulj? Az meg, hogy aki akarsz rá szakítani, az tud, nos ez a frázis túl van használva. Én is egyetértek vele mondjuk éves viszonylatban, vagy ilyesmi. De az emberek életében vannak időszakok. Van, amikor elfoglaltabb. Persze, ha valaki állandóan lekoptat, az más.
2015. aug. 26. 19:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltál még úgy, hogy na ma tanulni fogsz, mégsem álltál neki azon nyomban, mert előtte még megnéztél egy filmet, elmentél kocogni, stb...? Na ez a rákészülés, amikor bármelyik pillanatban elkezdhetnéd a tanulást, de mindig találsz valami kifogást hogy 10 perccel elhalaszd. :D
2015. aug. 26. 20:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem, de te azt mondtad, ez lenne az elfogadható indok. Hát ez nem éppen elfogadható.
2015. aug. 26. 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Közismert, hogy a bölcsészkarokon nem folyik igazi oktatás, vizsgák sincsenek, csak Coca Cola- meg fűmámorban ájuldoznak egymás vállára borulva a tanárok meg a diákok a romkocsmák mélyén, és mindenféle elvont, semmire se jó baromságról elmélkednek, aztán beírják az ötöst, és lenézik a becsületes, keményen dolgozó melósokat meg a társadalmunkat a vállukon cipelő, fantasztikus teljesítményt nyújtó mérnököket.

Szóval ne higgy ennek az ingyenélőnek, egészen biztos, hogy megcsal vagy esetleg Nietzschét olvas, ami gyakorlatilag még rosszabb!

2015. aug. 26. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!