Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szexet akar?

Csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit neten ismertem meg,az első üzenetében említette hogy ismerős vagyok neki,ő is az volt nekem pedig soha nem találkoztunk.Elkezdtünk ismerkedni de túl szűkszavú volt ezért gyakran nem válaszoltam a leveleire de ő ennek ellenére is írt ha látta hogy fent vagyok.Mostanában egyre többet beszél a szexről és kérdezget engem is erről a témáról,képet is kért a popsimról sokadik győzködésre csináltam egyet és azt mondta hogy formás vagyok..Azt is említette hogy talizna velem viszont én aztmondtam neki hogy én nem szeretnék egyéjszakás kalandot,erre azt mondta hogy nem akar egyből szobára vinnni hanem először megszeretne szerezni,randizgatni szeretne velem.De gyanús hogy folyton a szexről beszél.

Szerintetek akar valamit a szexen kívül is vagy ez az utóbbi mondat csak leplezés volt arra hogy ne higyjem azt hogy csak dugni akar?

2014. febr. 23. 01:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mindenki csak azt akarja, bocs de a többi csak körítés
2014. febr. 23. 01:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mostanában egyre többet beszél a szexről és kérdezget engem is erről a témáról,képet is kért a popsimról "

Szerinted?!

2014. febr. 23. 01:42
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
popós kép után az eszedért nem szerethet..
2014. febr. 23. 01:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Popsidról képet nekem is küldhetsz. :D
2014. febr. 23. 01:43
 5/19 A kérdező kommentje:

Első válaszoló teljesen igazad van.

Második.:hát akkor jól gondoltam..most akkor hagyjam őt a francba?

2014. febr. 23. 01:44
 6/19 anonim ***** válasza:

nem kötelező dugnod vele a kávézó asztalán.

ha szimpatikus neked elmész és megnézed magadnak.

mondjuk az tuti,hogy ha nekem ilyen popsis képet küldött a nő,akkor első körben megpróbálom felvinni hozzám.

2014. febr. 23. 01:44
 7/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hiba volt az a kép.:/
2014. febr. 23. 01:45
 8/19 anonim ***** válasza:
igen
2014. febr. 23. 01:59
 9/19 anonim ***** válasza:
file:///C:/Users/%C3%89n/Downloads/nhgalpi0o8A.jpg
2014. febr. 23. 02:05
 10/19 anonim ***** válasza:
Pedig jó kép!Na még egyszer.
2014. febr. 23. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!