Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lanyok mit szerettek a moziban...

Lanyok mit szerettek a moziban nezni es hanykor szoktok menni?

Figyelt kérdés

2015. aug. 23. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában délelőtt szoktunk, mert akkor kevesebben vannak. Akciófilmeket, vígjátékokat és horrorfilmeket szoktunk nézni. A kedvenc mozink a Cinema City Allee és a Cinema City Aréna VIP
2015. aug. 23. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:

"SZOKTOK"??????

ÚRISTEN!

Te inkább ásd el magad, ne szaporodj, nemhogy mozizz lányokkal!

2015. aug. 23. 14:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Hat figyelj olyan nagy dolog ha rosszul irom? Ha lany vagy akkor tuti nem a szavakat checkolgatnad..:))
2015. aug. 23. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyasmit nézünk moziban, ahol az otthoni tv-zéshez képest pluszt ad a mozi. Délután szoktunk általában 6 és 9 között (úgy értem leghamarább 6-kor kezdődhet, és 9 körül vége van)
2015. aug. 23. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kora-késő délután, kora este szeretek leginkább moziba menni. Moziban én leginkább drámákat és normálisabb vígjátékokat szeretek nézni (nem ilyen ivós-szívós-fingós-hányós, szexes meg nyálas romantikus hülyeségeket... leginkább a francia vígjátékokat szeretem), meg esetleg animációs filmeket. Az akciót sem vetem meg, de abból is olyat szoktam keresni, aminek érdekes a sztorija, és úgy tűnik, több van benne értelmetlen lövöldözésnél.
2015. aug. 24. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Délután-estefele és vagy horrort(ha beengednének...)vagy romantikus komédia vagy Adam Sandler féle parody film :)
2015. aug. 24. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!