Cserben hagyom a hazám, ha nem akarok apró pénzért itt dolgozni, még ha másképp látom a dolgokat?
Az egyik idős tanárnőm azt mondta hogy ő sose hagyná itt a Magyarországott és mindig ki fog állni mellette.
Én úgy látom egyre több az agresszív neveletlen ember, aki csak a másiknak tesz alá. Fizetések röhejesek, tudom van rosszabb nálunk... De azért már szégyellem hogy minden melót közmunka fizetéssel tömnek be, anyám konyhán dolgozik 49ért korábban le volt százalékkolva el vett a kormány mindent, műtve volt csoda hogy életben maradt és ez a köszönet...
Magyarország várja vissza a magyarokat?
Gyakorlatilag sírnak az emberek az utcán olyan rosszul keresnek, 65évet a diplomásokon kívül nem sok két kézi munkás éli meg... és állítólag ezt is emelni fogják!
Szóval egyszerűen kamu-kamu-kamu ez az egész nem szidom Orbánt mert egyszerűen nincs egy ember ebben az országban aki képes lenne az igazságra
Jövőre leszek 23 éves. Még a 23. életévem előtt akarok innen dobbantani. Egyrészt mert egy normális életet akarok,másrészt meg nem áll közel semennyire sem hozzám a magyar mentalitás.
Nem hagysz te cserben senkit,csak normális életet akarsz,ami mindenkinek megjár,és nem kell itt szenvedni,ha ezt nem tudod megvalósítani.
Visszakérdezek!
Cserben hagy téged a hazád, ha csak "aprópénzért" tudsz itthon dolgozni?
Ha egyre több az agresszív, neveletlen ember, akik csak másnak akarnak alátenni?
Ha 40-50ezer Ft-tal akarják kiszúrni a szemünket, miután ledolgoztunk egy életet?
Ha csak azért várják vissza a fiatalokat, hogy az átlagéletkor és a fizikai munkaerő javuljon?
Hogyha ezt a kérdést úgy tetted volna fel, hogy "megcsalt a párom, cserben hagyom őt, hogyha elhagyom?"
Valószínűleg magad is gondolkodás nélkül vágnád rá a helyes választ!
Attól, hogy kimész dolgozni, még nem vándoroltal ki. Én 2008-ban jöttem ki és 2018-ban haza is megyek. Nincs az a fizetés, ami pótolja az otthoni napfény ízét
Egyébként nem értem ezt a nincs munka dolgot. Cnc esztergályos, villany szerelő, vízvezeték szerelő... Kapasbol három szakma, ahol nettó 200 feletti a kereset és azonnal el lehet helyezkedni.
"Egyébként nem értem ezt a nincs munka dolgot. Cnc esztergályos, villany szerelő, vízvezeték szerelő... Kapasbol három szakma, ahol nettó 200 feletti a kereset és azonnal el lehet helyezkedni."
Ja,csak nem akar mindenki villanyszerelő,meg vízvezetékszerelő lenni... akit nemérdekel,az nem fogja csinálni akkorsem,ha nettó 200 a fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!