Sznob vagyok csak mert nem akarok gyárban dolgozni?
Ezzel én is így vagyok kérdező! :)
Én pénteken próbáltam ki , első és utolsó napom volt ott.
Bizonyos határig és esetben nem számítasz sznobnak,inkább ambiciózusnak és céltudatosnak.Persze ez az eset csak akkor áll fennt,amennyiben tanult,piacképes végzettséggel rendelkező egyénként igyekszel boldogulni a nagyvilágban,és nem vagy anyagilag kényszerhelyzetben. Más körülmények között ugyanakkor,amikor úgymond kényszerhelyzetben vagy,és mégis így állsz hozzá a dologhoz,azért a beképzeltség is játszik nem kicsit.Mivel aki akar dolgozni,az fog is,akinek kell a pénz,az meg lejjebb ad néha az igényeiből,legalább átmenetileg.
Persze mint minden,ez is helyzetfüggő,no meg nézőpont kérdése.Én soha nem akartam volna azon a területen dolgozni,ahol jelenleg vagyok,mégis belecseppentem,aztán mostanra eljutottam oda,hogy átlag életszínvonalon elboldogulok,s még aránylag jól is érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!