Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sznob vagyok csak mert nem...

Sznob vagyok csak mert nem akarok gyárban dolgozni?

Figyelt kérdés
Sokan mondták hogy mennyire kényeskedő, és beképzelt vagyok, csak mert én nem érzem azt hogy egy gyári munkára lennék predesztinálva, egyszerűen teljesen inkompatibilis a személyiségemmel.
2014. nov. 23. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem sznobság, és nem szégyen. A sok post-kommunista nekem is mondja mindig, hogy nekem biztosan büdös a munka, mert szerintem a gyári meló annak való, aki rákényszerül.

A mai világban szerintem senkinek se az legyen a célja, hogy napi 8 órában nehézgépek mellett, vagy gyártósor felett szellemileg és testileg is lefárasztó munkát végezzen. Ha van lehetőséged és motivációd egy jobb életre, nincs okod gyári munkára csorgatni a nyálad.

2014. nov. 23. 19:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

En egyszer kenyszerultem gyarban dolgozni amit egyebkent totalisan megerdemeltem a sajat hulyesegemnek koszonhetem:-))9 eve kulfoldre koltoztunk az akkori parommal es ugyan ket diplomam van (egyik sem bufeszak) az adott orszag nyelvet nem beszeltem, igy jobb nincs illetve muszaj alapon ladoltam a helyi gyarban.

Rolam tudni kell h vilageletmben alkalmatlan voltam a fiziaki munkara es Pesten mindig irodai, vezetoi beosztasban dolgoztam szoval husokat pakolni egy -14 fokos gyarban par alapszot ertve enyhen szolva is kihivas volt:-)))Komolyan meg voltam arrol gyozodve h en ezt nem fogom tulelni, 30 kilos ladak cipelese, veres husleben alltam valami kontener szerusegeben es dobaltam a hust:-)))

Jaaaa meg a szalagozas az hatalmas volt, annyira gyorsan ment az az ize, h azt se tudtam mit hova tegyek:-))12 orakat meloztam naponta es amikor hazaestem megallas nelkul forditottam meg hetvegen is:-))3 honappal kesobb beszeltem a nyelvet annyira, h felmondtam (konkretan kisetaltam) es elhelyezkedtem egy mas munkakorben ami meg mindig tavol allt a vegzettsegemtol de legalabb nem gyar:-))))

Mostmar anyanyelvi szinten beszelem a nyelvet ismet vezeto beosztasban dolgozom a szakmamban es jol erzem magam:-))Viszont amikor valaki megkerdezi h mire vagyok a legbuszkebb a valasz ugyanaz:

Arra h vegicsinaltam 3 honapot egy gyarban:-)))))

2014. nov. 23. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

csodálom senki nem írta eddig hogy a log ügyintéződdel mehetsz majd közmunkázni :DD

én is log.ügyintézőnek akarok majd menni vagy pénzügy-sz.vitel de csak OKJ-n mert az egyetem nagyon nagyon falat lenne nekem és nálam jobb tanuló ismerőseim is kibuktak.

Érettségit letudom kb hármas átlagra rakni (nagyon nagyon sok tanulással sajnos, ilyenek a képességeim), utána meg pénzügy-számvitel okj aztán talán kapok valahol munkát. Majd kiderül.

2014. nov. 23. 21:31
 14/14 anonim válasza:
Szerintem nem csak te vagy vele egyedül kérdező.Én is egy hónapot voltam a gyárban és otthagytam. Sok köcsögösködő csoportvezető akik hajtsák meg hajtsák az embereket h minél több legyen.Fizetés meg lófasz.Sokan azért dolgoznak ott, mert nincs más választásuk.
2017. dec. 29. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!