Miért zuhanyoznak a nők melegben meleg vízzel?
Nemtudom de betegek. Anyám a panelban csak a meleg vizet nyitja ki ami 46fokos és abban gőzöl .
Meg is látszik rajta a meleg víz kiszárítja ráncosítja a bőrt !
Igen, én azért szoktam (normál időben) melegvizes zuhanyzás után egy hideg "sokkterápiát" is venni, mert a melegvíz tágítja a bőrt, a hidegvíz meg összehúzza és nincs szükség mindenféle kenceficére. Ráncelleni krém meg a többi baromság.
Ja, és egy durva dolog: nem szoktam zuhanyzás után teljesen szárazra törölni a testem. Úgyis megszáradok, főleg ilyen melegben. Gondolom, ti nők, mindig szárazra törölitek magatokat.
Strandon aludtatok már el napozás közben? Ott is betakaróztok? :))
A 23 éves lány, aki nem érti a nőket, a női dolgokat sem érti? Azokat a dolgokat, amik a férfiaknak nagyon furcsálnak a nőkben és nehezen viselik el.
Igen, azokat sem értem. :D Azt szoktam mondani, "én nem vagyok egy hormonbajos p*csa, aki mindent magára vesz, mindenen megsértődik, és mindenen hisztizik." Jó, tudom, nem minden lány ilyen, de azért sokszor eléggé kiszámíthatatlanul durcisak, és hülyeségeken kapják fel a vizet.
De megnyugtatlak, sokszor a pasik gondolkodásmódját sem értem! :P
Természetesen, nem azt akarom mondani, hogy én vagyok a tökéletesség prototípusa, sőt... mindannyian máshogy működünk. :)
Valóban ne képzelődj, szeresd a barátnődet olyannak, amilyen! :)
"De megnyugtatlak, sokszor a pasik gondolkodásmódját sem értem! :P"
Amúgy, sokszor én sem értem férfitársaimat.
Tökéletesség ebben a világban? :-D
"Valóban ne képzelődj, szeresd a barátnődet olyannak, amilyen! :)"
Hát… következőnek egy ilyet fogok keresni, mint Te. :) Bár, keresni… nem könnyű. Illetve találni nem könnyű…
Most már én is meleg vízzel zuhanyzom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!