Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért zuhanyoznak a nők...

Miért zuhanyoznak a nők melegben meleg vízzel?

Figyelt kérdés
B.nőm hazajön, teljesen rosszul van a melegtől, a lakásban is tikkadozik, majd amikor elküldöm zuhanyozni meleg vizet használ. Bemennék hozzá a fürdőbe, de kifordulok a +10-15 fok melegtől. Utána a fürdőszoba olyan, mint egy gőzkabin. Én a leghidegebb vizet használok, amit tudok, de a csövekből így is felmelegedett víz jön. Este lefekszik aludni, tágra nyitja az összes ablakot, de betakarózik hozzá. Többször megesett, hogy filmet nézett este, nyitott ablakok mellett még egy plédet magára húz a filmhez. Egy spriccelőm szoktam használni, nem szereti, ha lespriccelem vele, mert az hideg neki. Ki érti ezt?

2015. aug. 15. 04:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nemtudom de betegek. Anyám a panelban csak a meleg vizet nyitja ki ami 46fokos és abban gőzöl .

Meg is látszik rajta a meleg víz kiszárítja ráncosítja a bőrt !

2015. aug. 16. 12:30
 22/25 A kérdező kommentje:

Igen, én azért szoktam (normál időben) melegvizes zuhanyzás után egy hideg "sokkterápiát" is venni, mert a melegvíz tágítja a bőrt, a hidegvíz meg összehúzza és nincs szükség mindenféle kenceficére. Ráncelleni krém meg a többi baromság.

Ja, és egy durva dolog: nem szoktam zuhanyzás után teljesen szárazra törölni a testem. Úgyis megszáradok, főleg ilyen melegben. Gondolom, ti nők, mindig szárazra törölitek magatokat.

Strandon aludtatok már el napozás közben? Ott is betakaróztok? :))

A 23 éves lány, aki nem érti a nőket, a női dolgokat sem érti? Azokat a dolgokat, amik a férfiaknak nagyon furcsálnak a nőkben és nehezen viselik el.

2015. aug. 16. 13:10
 23/25 anonim válasza:

Igen, azokat sem értem. :D Azt szoktam mondani, "én nem vagyok egy hormonbajos p*csa, aki mindent magára vesz, mindenen megsértődik, és mindenen hisztizik." Jó, tudom, nem minden lány ilyen, de azért sokszor eléggé kiszámíthatatlanul durcisak, és hülyeségeken kapják fel a vizet.

De megnyugtatlak, sokszor a pasik gondolkodásmódját sem értem! :P

Természetesen, nem azt akarom mondani, hogy én vagyok a tökéletesség prototípusa, sőt... mindannyian máshogy működünk. :)

Valóban ne képzelődj, szeresd a barátnődet olyannak, amilyen! :)

2015. aug. 16. 18:37
 24/25 A kérdező kommentje:

"De megnyugtatlak, sokszor a pasik gondolkodásmódját sem értem! :P"

Amúgy, sokszor én sem értem férfitársaimat.

Tökéletesség ebben a világban? :-D

"Valóban ne képzelődj, szeresd a barátnődet olyannak, amilyen! :)"

Hát… következőnek egy ilyet fogok keresni, mint Te. :) Bár, keresni… nem könnyű. Illetve találni nem könnyű…

Most már én is meleg vízzel zuhanyzom. :)

2015. szept. 15. 14:52
 25/25 anonim ***** válasza:
ne fürgyééé le
2015. szept. 15. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!