Miért zuhanyoznak a nők melegben meleg vízzel?
Úgy látszik, akkor csak én térek el a normálistól. :)) De ahogy látom, szinte csak nők válaszoltak, így meg nem reprezentatív a felmérés...
Sajnos nincs redőnyt, se sötétítő. Én rászoktattam magam, hogy hideg vízzel zuhannyak, naponta többször is. Nem mintha nem lenne meleg víz. Télen is megteszem néha, hogy a rendes meleg víz után egy gyors jéghideg zuhannyal átmegyek magamon. :) Persze, akkor a leginkább sokkoló. A bevizezésről meg; néha magamra húzok egy enyhén nedves pólót. De jobban szeretem, ha más nedves. ;)
Én 23 éves lány vagyok, és szó szerint gyűlölöm a meleget, a nyarat. 20 fok feletti hőmérséklet nekem már meleg. Ellenben imádom a hideget, a telet. Nem tudnék meleg vagy langyos vízben zuhanyozni. Én is annyira hideg vizet engedek magamra, amilyet csak bírok. Mentás tusfürdővel. Lehűl a testem, isteni érzés.
Légkondi alatt tudok csak aludni, nem vagyok rá érzékeny, nem fáj tőle semmim, nem fázok meg tőle.
Az viszont rám is igaz, hogy takaró nélkül nem tudok aludni. Sőt, akkor a legjobb, ha nyakig be vagyok takarózva és össze tudok gömbölyödni. Nem azért, mert fázok, hanem mert így kényelmes.
A család többi női tagja viszont meleg vízben zuhanyozik, ők is arra esküdnek. Valamint nem jó nekik se a hideg, se a meleg, se az eső, se a szél, se a Nap, se semmi.
Na, kaptam tőletek hideget, meleget! :)))
Lehet, hogy iIyen melegben is meg lehet fázni, szerencsére én nem fázom meg. Persze, nem öntök le a garatomon egy liter jeges vizet. Annak ellenére, hogy volt mindig meleg víz, megszoktam a hideget, rászoktattam magam. Egyszer nyáron haverokkal voltunk a Balatonon egy panzióban, a kertben volt egy 16 fokos medence. Gyilkos dolog volt belemenni, de utána alig akartam kijönni. Szerencsére bírom a hideget.
Te 23 éves lány, szerencséd, hogy én idősebb vagyok és van barátnőm, mert nagyon tetszik, ahogy gondolkodsz! ;) Mindig is ilyen nőt "kerestem", aki bírja a hideget, akár strandon, vagy otthon. Remélem, másban eltér a gondolkodásunk és ezen nem is kell gondolkodnom tovább. :)) De ilyet ne írj, hogy "Én is annyi hideg vizet engedek magamra, amilyet csak bírok. Mentás tusfürdővel. Lehűl a testem, isteni érzés." – ezt elképzeltem és ilyet nem szabad. :-P
Én sem értem a nőket! :) és nem győztetek meg, ezek után is hideg víz lesz a preferenciám...
Amúgy, azt vettem észre, hogy ti, emberek nem szeretik a hideget, a meleget, a napot, az esőt, a szelet, a havat. Télen hideg van nektek, nyáron meleg. Még szerencse, hogy én különbözöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!