Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért zuhanyoznak a nők...

Miért zuhanyoznak a nők melegben meleg vízzel?

Figyelt kérdés
B.nőm hazajön, teljesen rosszul van a melegtől, a lakásban is tikkadozik, majd amikor elküldöm zuhanyozni meleg vizet használ. Bemennék hozzá a fürdőbe, de kifordulok a +10-15 fok melegtől. Utána a fürdőszoba olyan, mint egy gőzkabin. Én a leghidegebb vizet használok, amit tudok, de a csövekből így is felmelegedett víz jön. Este lefekszik aludni, tágra nyitja az összes ablakot, de betakarózik hozzá. Többször megesett, hogy filmet nézett este, nyitott ablakok mellett még egy plédet magára húz a filmhez. Egy spriccelőm szoktam használni, nem szereti, ha lespriccelem vele, mert az hideg neki. Ki érti ezt?

2015. aug. 15. 04:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
én hideggel zuhanyzok, de a takaró 40 fokban is kell. Gyanítom ez nálam ilyen pszichés dolog, van, hogy csak a derekamra terítem egy sávban de ha nincs, nem tudok elaludni.
2015. aug. 15. 12:26
 12/25 A kérdező kommentje:

Úgy látszik, akkor csak én térek el a normálistól. :)) De ahogy látom, szinte csak nők válaszoltak, így meg nem reprezentatív a felmérés...

Sajnos nincs redőnyt, se sötétítő. Én rászoktattam magam, hogy hideg vízzel zuhannyak, naponta többször is. Nem mintha nem lenne meleg víz. Télen is megteszem néha, hogy a rendes meleg víz után egy gyors jéghideg zuhannyal átmegyek magamon. :) Persze, akkor a leginkább sokkoló. A bevizezésről meg; néha magamra húzok egy enyhén nedves pólót. De jobban szeretem, ha más nedves. ;)

2015. aug. 15. 12:52
 13/25 anonim ***** válasza:
Ilyen melegben is meg lehet fázni, a tartósan jéghideg víz ilyenkor sem kellemes. Én is langyos-meleg vízzel szoktam fürdeni, de nem annyira, hogy utána tiszta gőz a fürdőszoba. Néha a fürdés végén végigfutok magamon egy hyors hidegvizes sokkterápiát, ami felébreszt. Este meg azért takarózok, mert a szúnyogok összecsípnének reggelre, nincs szúnyoghálónk sajnos.
2015. aug. 15. 13:18
 14/25 anonim válasza:

Én 23 éves lány vagyok, és szó szerint gyűlölöm a meleget, a nyarat. 20 fok feletti hőmérséklet nekem már meleg. Ellenben imádom a hideget, a telet. Nem tudnék meleg vagy langyos vízben zuhanyozni. Én is annyira hideg vizet engedek magamra, amilyet csak bírok. Mentás tusfürdővel. Lehűl a testem, isteni érzés.

Légkondi alatt tudok csak aludni, nem vagyok rá érzékeny, nem fáj tőle semmim, nem fázok meg tőle.

Az viszont rám is igaz, hogy takaró nélkül nem tudok aludni. Sőt, akkor a legjobb, ha nyakig be vagyok takarózva és össze tudok gömbölyödni. Nem azért, mert fázok, hanem mert így kényelmes.

A család többi női tagja viszont meleg vízben zuhanyozik, ők is arra esküdnek. Valamint nem jó nekik se a hideg, se a meleg, se az eső, se a szél, se a Nap, se semmi.

2015. aug. 15. 15:25
 15/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Az lemaradt, hogy nő létemre nem értem a nőket!:D
2015. aug. 15. 15:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Az okosok azt mondják, hogy kánikulában fürödjünk meleg vízzel, igyunk forró teát, na, ez nálam egyáltalán nem válik be. Gyűlölöm ezt az évszakot, legszívesebben beköltöznék egy bazi hűtőkamrába. Hideg vízzel zuhanyzom, takaró nélkül alszom, tömöm magamba a jeget, és azon gondolkodom, hogy átalakíthatnám akkumulátorosra az asztali ventilátort, hogy mindenhova vihessem magammal. Igaz, én télen is nyitva tartom az ablakot és ventilátor mellett alszom, sosem fogom megérteni a forró zuhany előnyeit :)
2015. aug. 15. 19:00
 17/25 A kérdező kommentje:
Az utolsó biztos nem nő!!! :D
2015. aug. 15. 20:17
 18/25 anonim ***** válasza:
Mert? :) Az vagyok, bár nem Barbie-alkat.
2015. aug. 15. 22:38
 19/25 anonim válasza:
Én is nyitott ablaknál alszom télen, elzárt radiátor mellett! :D Még mindig a 23 éves lány vagyok, aki nem érti a nőket :D :D
2015. aug. 15. 23:07
 20/25 A kérdező kommentje:

Na, kaptam tőletek hideget, meleget! :)))

​Lehet, hogy iIyen melegben is meg lehet fázni, ​szerencsére én nem fázom meg. Persze, nem öntök le a garatomon egy liter jeges vizet. Annak ellenére, hogy volt mindig meleg víz, megszoktam a hideget, rászoktattam magam. Egyszer nyáron ​haverokkal voltunk a Balatonon egy panzióban, a kertben volt egy 16 fokos medence. Gyilkos dolog volt belemenni, de utána alig akartam kijönni. Szerencsére bírom a hideget.

​Te 23 éves lány​, szerencséd, hogy én idősebb vagyok és van barátnőm, mert nagyon tetszik, ahogy gondolkodsz! ;) Mindig is ilyen nőt "kerestem", aki bírja a hideget, akár strandon, vagy otthon. Remélem, másban eltér a gondolkodásunk és ezen nem is kell gondolkodnom tovább. :)) De ilyet ne írj, hogy "Én is annyi hideg vizet engedek magamra, amilyet csak bírok. Mentás tusfürdővel. Lehűl a testem, isteni érzés."​ – ezt elképzeltem és ilyet nem szabad.​ :-P

​Én s​em értem a nőket!​ ​:) és nem győztetek meg, ezek után is hideg víz lesz a preferenciám...

​Amúgy, azt vettem észre, hogy ti, emberek nem szeretik a hideget, a meleget, a napot, az esőt, a szelet, a havat.​ Télen hideg van nektek, nyáron meleg. Még szerencse, hogy én különbözöm. :)

2015. aug. 16. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!