Nem merek Balatonra/ strandra menni mert nagyon vékony vagyok és semmi mellem sincs (! )? 14/L Mit tegyek?
Irigylem azokat akik teltebb alkatukkal is ott vannak a standon, de persze őket senki nem nézi meg engem viszont tuti megnéznének (régebben mikor utoljára voltam akkor is megnéztek) hogy milyen vélony vagyok.
De legalább cicim lenne... De az sincs.
Szégyenérzet 100%
Szerintem nem gáz, rengeteg ilyen vékony lányt látok a strandon, sokaknak (nekem is) ez jön be.
Amúgy pont azért nem mennek a strandra, hogy olyanokat nézegessenek akik nem tetszenek nekik. Van elég ember akiből lehet válogatni, inkább a jóval van elfoglalva mindenki.
Azt mi alapján írod, hogy "megnézték milyen vékony vagy"?
Nagyon sokan meg komoly pénzeket kiadnak azért, hogy olyan vékonyak legyenek, mint te. persze, hozzáteszik a még több pénzért beszerzett aktuális melleket.
Ha tetszik, ha nem, még gyerek vagy. Fejlődésben lévő. Lehet, pár év múlva meg visszasírod a mostani vékonyságodat.
Mindig vannak olyan ifjak általában, akik bárkin találnak megszólni valót.
nem fogok valtozni!!
Mivel nagyon magas is vagyok nem csak vékony és van egy 22 éves tetvérem (lany) o is ugyanilyen maradt..
Igen sokan akarnak vekonyak lenni!! de nem ennyire..
A para, a nyüzsi, meg a zizi fogyaszt.
Intézd úgy, hogy mindig nyugodt és elégedett legyél.
Az hízlal.
reggeli, ebéd, 2 uzsonna, vacsora, + "éjjeli"
sok hús és tojás
Teljesen nyugodt környezetben élek.
NEm HIZLAL
Esetleg Küldesz képek fej, csak a tested rol bikiniben?
Em is vékony vagyok, ez a családban genetika, anya is ilyen volt, csak a "drága-drága" orvosok ezt nem bírják felfogni
Es azzal szekalnak (enyhe kifejezés :D ) hogy biztos lelki okai vannak a vekonysagnak, pedig NEM :D
Es ha 1 tábla csokit megeszek se hízok semmit
Hat ez van :D
De mar inkabb örülök neki, hogy azt ehetek, amit csak akarok ( kivéve, ha a fogszabi miatt faj a fogam :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!