Nem merek Balatonra/ strandra menni mert nagyon vékony vagyok és semmi mellem sincs (! )? 14/L Mit tegyek?
Irigylem azokat akik teltebb alkatukkal is ott vannak a standon, de persze őket senki nem nézi meg engem viszont tuti megnéznének (régebben mikor utoljára voltam akkor is megnéztek) hogy milyen vélony vagyok.
De legalább cicim lenne... De az sincs.
Szégyenérzet 100%
#12:
ez azert nem ilyen egyszerű, hog egyen es hizni fog, valószínűleg a kerdezonel is genetika miatt ilyen es akkor nehéz, én is eszek mindent es megis alig hízok
De NEM kerekedek ki kérlekszépen olvassatok el a kommentjeimet is mielőtt írtok. Tesom is ugyanilyen maradt, édesanyámnak sincs melle..
Ha idáig más bnőimnek 3x akkora melle van, akkor pont biztos en leszek az a genetikai csoda a csaladban aki 3-4 ev alatt megis" behozza" a mellnovekedest.
Inkabb bamulnanak meg minthogy azert mert nincs es vekony vagyok..
Megírtuk már azt is, hogy valakinek ez tetszik.
Gondolj arra, hogy a strandoló fiúk 5%-ának viszont bejöhetsz, a saját nemét meg csak akkor nézegeti az ember a strandon, ha ahoz is vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!