Nem merek Balatonra/ strandra menni mert nagyon vékony vagyok és semmi mellem sincs (! )? 14/L Mit tegyek?
Irigylem azokat akik teltebb alkatukkal is ott vannak a standon, de persze őket senki nem nézi meg engem viszont tuti megnéznének (régebben mikor utoljára voltam akkor is megnéztek) hogy milyen vélony vagyok.
De legalább cicim lenne... De az sincs.
Szégyenérzet 100%
31: "Akinek nem tetszel,az nem néz rád.Ennyi."
Dehát pont az a probléma hogy ránéz, nem érted?!
Mész be a vízbe, és közben látod a szörnyülködő pillantásokat, és hallod az elkapott megjegyzéseket.. bezzeg a hájas tonna-madonnákkal és a lógó sörhasú apukákkal nincs semmi baj, ők teljesen elfogadottak, de ha valamivel soványabb vagy az elvártnál, máris bámulnak..
Lehet mondani, hogy ne törödj vele, meg ilyenek, de ha belegondosz, azért az nem az igazi, hogy miközben te szeretnél kikapcsolódni és élvezni a strandolást, állandóan szembesülsz a viszolygó pillantásokkal és megjegyzésekkel. Ki a franc tud így önfeledten strandolni??
Kedves utolsó!
rátapintottál a lényere.
Pont ezt próbálom én is elmondani.
Ne érte ne érte miért én vagyok a "kitoloncolt", mikor az ellenkező testsúly teljesen elfogadott.
Ez a kérdés lassan 4 éves de teljessen kiakadtam szval muszàj volt ehhez valamit hozzáfűznöm. Itt azon drámáznak hkgy milyen szar is a vékony lányoknka. Pedig szerintem pont fordítva van. A vékonyakkal mindenki sokkal elfogadóbb és szinte istenek már. Ha meg van már egy kis +kiló is rajtad vagy épp átlagos is vagy akkor is lekocáznak meg néznek rád hogy urusten mintha nem láttak volna még embert. A kérdező meg tök hülye mert itt drámázik hogy jaj ő mennyire vékony közben a való életben sokkal inkább leszolják a molettebb lányokat mint az istenkirály vékonyokat/gebéket akik ott selfiznek a tükörben és néznek rád gunyossan. :))
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!