Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem merek Balatonra/ strandra...

Nem merek Balatonra/ strandra menni mert nagyon vékony vagyok és semmi mellem sincs (! )? 14/L Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Irigylem azokat akik teltebb alkatukkal is ott vannak a standon, de persze őket senki nem nézi meg engem viszont tuti megnéznének (régebben mikor utoljára voltam akkor is megnéztek) hogy milyen vélony vagyok.

De legalább cicim lenne... De az sincs.

Szégyenérzet 100%

2015. júl. 4. 23:34
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Génhulladék?

Szerintem épp a te fajtádat hulladék:D . Te igen okos a 2. felhozott tema (mell es vekonysag) mellett igenis szep a fejem es a seggem is jo.

Ohh ments meg világ az elbokrosodott fád gyökereitől!

2015. júl. 5. 17:31
 22/34 anonim ***** válasza:
A 43%-os a génhulladék. Direkt trollkodni jár ide.
2015. júl. 5. 18:11
 23/34 anonim ***** válasza:

"igenis szep a fejem es a seggem is jo."

2 pozitív tulajdonság, másnak 1 se jut mégis a strandon ül. Ha csak tökéletes emberek lennének strandokon, üresen állna az összes. Ezek után olyan mint ha csak ürügyet keresnél, miért ne kelljen strandra menni.

2015. júl. 5. 18:50
 24/34 anonim ***** válasza:
"igenis szep a fejem es a seggem is jo." És, még szerény is vagy, nem?
2015. júl. 5. 18:59
 25/34 A kérdező kommentje:

valami poztitivat is kell talalni magamban ha mar az osszes tobbi rossz kedves utolso elotti

meg igy is jobb hogy inkabb elmondom mit tartok jonak es rossznak magamon mint hogy azt mondjam hogy "en nagyon ronda vagyok" es kozben percenkent dobjam fel a kepket kulonbozo kozossegi oldalakra figyelemfelkeltes celjabol, hogy "nezd milyen szep vagyok, te pedig neeem" - gondolatokkal.

utobbi lányokra vonatkozik, gondolom levettétek.

Ugyanmár fele lány eben magára ismerne. és még én vagyok a nagyképű

2015. júl. 5. 19:31
 26/34 A kérdező kommentje:
*ebben
2015. júl. 5. 19:32
 27/34 anonim ***** válasza:
Most akkor mit fogsz tenni?
2015. júl. 5. 20:28
 28/34 A kérdező kommentje:

Strand felejtős

Kajaadag növelés beiktatva

2015. júl. 5. 20:37
 29/34 anonim ***** válasza:
27%

Sajnálom, hogy így látod... és hogy mennyire ostoba vagy, sry hogy ezt mondom.

Egyébként nekem pont, hogy nem tetszik a telt, csak a vékony.

"Igen sokan akarnak vekonyak lenni!! de nem ennyire.."

Mégis mennyire vagy vékony? És hidd el nekem a nagyon vékony is tetszik. Max a korod, ami nekem problémát okozna(pár év +ban és rendben lenne) és a felfogásod...

Most azért nem mész a strandra mert vékony vagy és mert semmi melled? wtf?? Még, ha dagadt lennél talán megértem, de még akkor is azt mondanám, hogy nyugodtan menj! Szórakozni megyünk oda, nem páváskodni!

Akár hiszed akár nem: a telt nem tetszik és úgy nem is nézem meg őket. És inkább a kicsi mell, ami nekem bejön.

Igen... el tudom képzelni: mész be a vízbe és az egész strand téged néz, és rólad beszélnek...

Még ha visszafele el is kaptál egy gúnyos mondatot, egy/néhány ember véleményére ne alapozz!!

De fölöslegesen beszélek így látatlanba, ha nem tudom valójában hogy is nézel ki, illetve ha ennyire nem válaszolsz a kérdésekre, csak elakadtál egy problémánál... Még csak semmi adat, se súly, se magasság, semmi...

Egy képet kereshetnél, ne magadról

Itt van néhány link:

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy menjünk még vékonyabbra?

[link]

[link]

Hirtelenjében ezeket az oldalakat találtam, találsz bőven képet rajtuk, csak vékony(még kórosan is). Lehetőleg olyan képet/képeket válassz ki, ami leginkább hasonlít rád, tehát HASONLÍT és egy normálisat, amin látszik is az alak.

2015. júl. 6. 04:07
 30/34 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem menj el a strandra és érezd jól magad!

Akinek nem tetszel,az nem néz rád.Ennyi.

2015. júl. 6. 04:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!