Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy kibéküljek...

Mit tegyek, hogy kibéküljek önmagammal?

Figyelt kérdés
154,8 cm és 39,1 kg vagyok, 15 évet töltöm idén. Kicsit aggaszt, hogy ilyen vékony vagyok és ezért nem vagyok megelégedve magammal. Pálcika lábaim vannak és elöl;hátul lapos, mimt egy deszka. Mit javasoltok, mit csináljak?

2015. máj. 27. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamròl olvasnèk.:-). Nekem is ugyanez volt a problèmàm hogy tùl vèkony voltam. Mèg csùfoltak is èrte a suliban. Piszkafa, zörögnek a csontjaid, stb..., 15 èvesen ez ellen semmit nem kell tenned, inkàbb örūlj neki. Sokan lennènek a helyedben, hidd el. Ezt onnan tudom, hogy akik engem csùfoltak, mostanra mind elhìzott 1 vagy 2 baba vàràs utàn. Rajtam meg 4 sem làtszik meg. Ùgyhogy fel e fejjel, pàr èv mulva būszke leszel az alakodra.
2015. máj. 27. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Minden kis gyerekes piszkálódást elnézve, a külsőt illetően csak az rossz, mikor már egészségtelen.

Bármit is teszel, azt tudatosítsd, hogy magadért, a jó létedért teszed, nem pedig másokért.

Régebben nekem is beszóltak hasonlókat, pedig nem voltam ennyire vékony. Viszont sokan vannak, akik még a nagyon vékony alkatot is imádják.

Én úgy működök önbizalom minden terén, hogy sosem akarok teljesen átváltozni, mindig gondolok a változásra, az életmódom türelmes formálására, de alapjába véve elfogadom magam teljes mértékben, olyan emberekkel töltök időt, akik szintén elfogadnak, hiszen nagyon sokakban azt lehet látni, hogy senki sem "tökéletes", és nem az vagyok igazából, aminek mások akarnak, hogy "olyan kéne legyek". Nem ebből indulok ki, mert nem ez a valóság. Én is elfogadom másik hibáit az erényeikkel együtt.

Egyszerűen nem kell mindig a hibákra figyelni, hanem a pozitívabb oldalra, de a hibákat emellett türelmesen kell kezelni, mert csak idővel változik a ember.

2016. márc. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!