Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak is félnek a sötétben?

A férfiak is félnek a sötétben?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már tizenéves de mai napig parázok néha a sötétben. Ez csak lányoknál van így, vagy pasik ti is féltek néha?

2015. aug. 8. 23:38
1 2 3 4 5
 31/41 Gugu Gabor ***** válasza:
A jól megtermett némtjuhászról jut eszembe:egyszer arra ébredtem, hogy a kiskutyám ül az ágy mellett liheg és engem néz na fél percig csak a 2 centis fogakat láttam (10 centire az arcomtól), hirtelen nem tudtam hogy merre hány méter és kicsit megrémültem :)
2015. aug. 9. 00:39
 32/41 A kérdező kommentje:
Nekem a macskáink szoktak meglepetést okozni, akik közlekednek az ablakon..
2015. aug. 9. 00:49
 33/41 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő hogy ki fél, én nő vagyok, szeretem a sötétet, nem félek tőle. A párom meg kb mindentől fél.
2015. aug. 9. 01:01
 34/41 anonim ***** válasza:
Na, aki marha kemény, tudnék ajánlani nekik pár horrort, utána megnézném, hogy mennek ki hajnalban a hegyekben a kertibudihoz. Sokféle horror van, csak meg kell találni, ki melyikre érzékeny. :)
2015. aug. 9. 05:32
 35/41 anonim ***** válasza:
Én fura vagyok, mert én is félek a sötétben, de ha megnézek egy horrort VÉGIG akkor arra a manusra fogok emlékezni aki a filmbe volt és arra is emlékszem, hogy megölték. Vagyis akkor nem bánthat senki.:D (kérdező ne olvass tovább inkább) régebben mindennap bekapcsolt a tvm és a számítógépem is már egy ideje nem volt ilyesmi, de amikor tegnap hazaértem fél óra múlva hallom, Hogy szól a tvm hát nagyon beparáztam, hogy mit hoztam haza a szomszéd városból. Most is itt ülök a tv előtt hátha megint bekapcsol és akkor leütöm, de remélem már nemfog bekapcsolni.
2015. aug. 9. 12:56
 36/41 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el!! Komoly?
2015. aug. 9. 13:08
 37/41 anonim ***** válasza:
Aha, de még ma nem kapcsolt be. Habár még van ideje. :(
2015. aug. 9. 13:46
 38/41 A kérdező kommentje:
Akkor izgulok veled, majd írj ha van valami... Bár majd tuti este lesz, ha már sötét van.
2015. aug. 9. 14:23
 39/41 anonim ***** válasza:

#34: Áhh, szóval te pontoztál le.

Nem viccből írtam, hogy nem félek a sötétben, átestem a horrorrajongós időszakomon jó pár évvel ezelőtt, és nem, nem féltem azután, hogy megnéztem egy megrendezett filmet, viszont pár jó lélektani horror után volt bennem egy nyomasztó érzés, de az nem félelem volt. Bármilyen hihetetlenül hangzik, léteznek olyan emberek, akik nem félnek filmektől és a sötéttől.

2015. aug. 9. 14:24
 40/41 anonim ***** válasza:
Én nem, mert tudom, hogy csak egy illúzió a világosság. Valójában ugyanolyan helyzet, mintha világos lenne, csak nem észleled a fényt. Szóval nem.
2015. aug. 20. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!