A férfiak miért veszik annyira figyelembe, hogy hogyan nézek ki, és ítélnek el miatta? 20/F
A nők mellett a férfiak is elítélnek a kinézetem miatt, nem nézek ki túl jól, vannak rajtam kisebb születési rendellenességek (azért nem olyan nagyon durvák, de feltűnő, ha emberek közé megyek). Ők is megnéznek, a barátaikkal jól kiröhögnek maguk között hogy nézzétek már hogy néz ez ki, és jól elfordulnak tőlem.
Pedig a férfiaknak nem a kinézetemmel kéne törődniük, amikor elméletileg nem melegek. Akkor miért kell a csúnya kinézetem miatt elfordulnia tőlem mindenkinek?
Emiatt nincsenek haverjaim se, teljesen magányos vagyok.
Mert valamiert a sajat problemajukkal nem akarnak foglalkozni. Vagy nincs is nekik mert anyuci meg apuci kinyalja a segguket (fiatalabb korosztaly) es ezert mar azt hiszik hogy ők a jampik.
Nem kell veluk foglalkozni.
Nem csak a nők iránt vonzódnak a hetero férfiak, hanem a a férfiak iránt is, bár kevésbé a közvetlen, mint inkább a közvetett fajfenntartás, génfenntartás érdekében, mivel ha veled nem is szexelnek, ha a közeledben vannak, közös csoportban vannak veled, akkor a génjeid potenciálisan fognak keveredni az övékével mondjuk egy következő generációban.
Egy csapat libát neveltem fel kikeltetéstől kezdve. Kb. 6-7 volt belőlük. Pár hónap után az egyikük nagyon elmaradt növésben a többiektől és egyik nap arra lettem figyelmes, hogy jajveszékel. Mire odaértem szinte minden tolla hiányzott és vérzett mindenhol. A társai bántották. Külön tettem a többiektől és pár hónap után rendbe jött, sőt ő lett a legnagyobb méretű mind közül. Ekkor visszatettem a többiek közé. Pár napra rá, ő is részt vett egy másik liba, az éppen akkor legkisebb méretű megtépésében és véresre csipkedésében, pedig pár hónapja még őt csipkedték majdnem halálra. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy nem konkrétan annyi történt, hogy kiszemeltek maguknak egy konkrét libát a többiek és azt bántották, hanem mindig azt, amelyik éppen a legkisebb volt. Tehát egy magasabb rendű összefüggés bizonyult igaznak, semmint egy konkrét libára ráillő összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!