A férfiak is félnek a sötétben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már tizenéves de mai napig parázok néha a sötétben. Ez csak lányoknál van így, vagy pasik ti is féltek néha?2015. aug. 8. 23:38
11/41 anonim válasza:
Aranyos lehetsz 25 évesen, hogy félsz. :)
12/41 A kérdező kommentje:
7-es köszi, most aztán megnyugtattál. :D
2015. aug. 8. 23:56
13/41 anonim válasza:
A sötét házban nincs mitől féljek, éjszaka is ugyanazok a dolgok vannak, mint nappal. Gyakorlással biztos le lehet küzdeni.
Kint, sötét utcákon vagy a természetben inkább. Olyan helyeken, ahol nem tudom, mi vár rám, és nagyon hiányzik, hogy alig támaszkodhatok a legfőbb érzékelésre, a látásra.
14/41 anonim válasza:
Riasztót kell felszerelni, meg kamerát, illetve mozgásérzékelős reflektort.
15/41 A kérdező kommentje:
11-es aranyos mi? Mondd meg nyugodtan, hogy vérciki.. :)
2015. aug. 8. 23:57
16/41 anonim válasza:
Dehogy, tényleg bájosan hangzik, feléleszti bennünk a védelmező szerepet. :)
17/41 anonim válasza:
Nem ciki. Én is félek. Ari vagy. :)
18/41 A kérdező kommentje:
Ezután a gyilkosságos sztori után itt zizegek, alig mertem kimászni az ablakot beljebb csukni. :D
2015. aug. 9. 00:01
19/41 anonim válasza:
Régebben kinn dolgoztam valamit, már majdnem koromsötét volt, és amikor megfordultam kb. 10 centire tőlem nézett engem egy jól megtermett német juhász. Na akkor majdnem szívrohamot kaptam. Meg bejárnak a vaddisznók is, úgyhogy érdemes azért odafigyelni.
20/41 anonim válasza:
Sajnálom, kár volt mondani a gyilkosságot. Azóta már elfogták az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!