Csórónak tartanál egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Aki mondjuk megtehetné, hogy a Zarában, Desigual-ban vásároljon, de a legtöbb cucca a New Yorkerből, sőt, van ami a kínaiból van, mert hogy a saját keresetét ott költi el, ahol akarja, és azt nézi, mi tetszik neki, nem a márkát.2015. aug. 8. 11:31
41/42 anonim válasza:
Erről eszembe jutott egyik családtagom. Nagyon márkás ruhákban járnak, tényleg, több tízezres ruhákban. Otthon meg eszik az olcsó egészségtelen kaját, mert másra nem futja, de ugyebár, kinek mi a fontos...
42/42 anonim válasza:
Még talán ehhez a témához sorolható az is, hogy ki milyen házban lakik. Vannak olyan ismerőseim akiknek nincs arra pénze, hogy kívül belül tényég gyönyörű csilli villi legyen az a ház. Na most egy részük olyanban lakik, hogy ha elmész előttük azt gondolod tök csórók, kopott festék, itt-ott leperegve a vakolat. Viszont belül tényleg nagyon szép, igényes, modern. Na ők nem törődnek azzal mások mit gondolnak róluk, inkább azt nézik, hogy ha otthon vannak jól érezzék magukat, szépség vegye körül őket, komfortos legyen. A másik részüknek kívül nagyon szép, felújított, viszont belépsz és megdöbbensz, mert ezer éves csempe, járólap a fürdőben, igazi szoci hangulat. Pvc burkolat, régi elnyűtt, csúnya bútorok. De nem lényeg, mert kívülről nézve gazdganak tűnnek. Hát én inkább az előbbi vagyok. Kit érdekel más mit gondol, az a lényeg, hogy én jól érezzem magam. Ugynaz van szerintem a ruházkodással is és amit az utolsó írt is eléggé jellemzi az emberek egy részét. Amit más nem lát az lehet szar, a lényeg a külsőség. Ilyen a jellem is. Hiába vesz körül valakit gazdagság és jólét, ha emberileg semmit nem ér. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy hogyan lehet valaki boldog egy felszínes életben, nyilván felszínes barátokkal, mert normális emberek elkerülik az ilyeneket. Önmagukat is becsapják? Vagy valóban éreznek valamiféle boldogságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!