Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátodnak tartanál egy olyan...

Barátodnak tartanál egy olyan embert, akiben megbízol de ő nembízik meg teljesen benned és ezt a tudtodra adja?

Figyelt kérdés

2014. aug. 8. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj valamit hogy megbízzon benned.
2014. aug. 8. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálam ez a helyzet. Azzal a különbséggel, hogy sokan rám bízzák a titkaikat. Így legjobb barátnak is titulálnak, de én őket nem és nem is nagyon osztok meg velük "dolgokat". Persze barátok vagyunk az én szemszögemből, de én többnyire csak meghallgatom és tartom a "kincseiket".
2014. aug. 8. 22:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Én az egyik legjobb barátomnak tartom és szinte mindent elmondok neki.. csak rosszul esik hogy ő mégse bízik bennem.. Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 8. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Én egy barátságban elvárom a viszonzást. Ahogy a kölcsönös bizalmat is. Eleve nem szívesen barátkozom olyannal, aki megvonja tőlem a bizalmát.
2014. aug. 9. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet több oka, de rohadt nagyot csalódnék benne, hideg zuhanyként érne. Kedves kérdező! Csak úgy a tudtodra adta? Más emberekben megbízik? Azóta változott a helyzet?
2014. aug. 11. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Volt egy nagy veszekedésünk és hirtelen felindulásból mondta. Igen azóta megbeszéltük a dolgokat. :) Köszönöm a válaszokat! :)
2014. aug. 12. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!