Kit nevezel barátnak? Mik azok a tulajdonságok amitől egy embert a barátodnak hívsz?
Akit már régóta ismerek, van bennünk bármi közös, jól szórakozunk együtt és a legfontosabb, hogy lehet rá számítani, bízni benne. Nem csak akkor a barátod, mikor jol megy a sorod, hanem mikor rosszra fordulnak a dolgok, akkor is melletted van. Sajnos csak a bajban mutatkozik meg ki is a barát valójában, mert nem mindenki az, akit annak gondolsz....
20/L
Egy ember nem attól lesz a barátod, ha Te mondod, hanem ha mások is,-de főleg akire gondolsz- azt mondják! Függetlenül attól, hogy kinek milyen tulajdonságai vannak!
Hivatkozva arra,hogy a "Barát jóban, rosszban melletted áll!"
Az első szóra ugrik ha baj van és ugyanez vissza is. Elfogad olyannak amilyen vagyok, minden hibámmal együtt és ugyanez vissza is.
Az életét adná bármikor értem és én is érte. Nincsen pardon és kifogás, ez a barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!