Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kit nevezel barátnak? Mik...

Kit nevezel barátnak? Mik azok a tulajdonságok amitől egy embert a barátodnak hívsz?

Figyelt kérdés

2014. márc. 8. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire szeretem.
2014. márc. 8. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
velem szembeni viselkedés
2014. márc. 8. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Őszinteség, korrektség, és persze egy jó adag (kölcsönös) szimpátia.
2014. márc. 8. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Akit már régóta ismerek, van bennünk bármi közös, jól szórakozunk együtt és a legfontosabb, hogy lehet rá számítani, bízni benne. Nem csak akkor a barátod, mikor jol megy a sorod, hanem mikor rosszra fordulnak a dolgok, akkor is melletted van. Sajnos csak a bajban mutatkozik meg ki is a barát valójában, mert nem mindenki az, akit annak gondolsz....

20/L

2014. márc. 9. 16:54
 5/8 anonim válasza:

Egy ember nem attól lesz a barátod, ha Te mondod, hanem ha mások is,-de főleg akire gondolsz- azt mondják! Függetlenül attól, hogy kinek milyen tulajdonságai vannak!

Hivatkozva arra,hogy a "Barát jóban, rosszban melletted áll!"

2014. márc. 12. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Az első szóra ugrik ha baj van és ugyanez vissza is. Elfogad olyannak amilyen vagyok, minden hibámmal együtt és ugyanez vissza is.

Az életét adná bármikor értem és én is érte. Nincsen pardon és kifogás, ez a barát.

2014. márc. 12. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindig kiáll melletted, sosem áll veled szembe, nem csúfol, elfogad olyannak, amilyen vagy. Sajnos nekem volt egy "barátom" aki nem éppen ilyen volt.
2014. márc. 13. 19:26
 8/8 anonim válasza:
A barátság nagyon fontos egy ember életében, de ettől függetlenül nagyon nehéz egy barátot találni.Egy igaz barátnak nem kell bizonygatni, hogy mennyire szeret, vagy kiáll értes, hiszen észre sem veszed, ő már ott áll melletted mikor baj van, vagy szükséged van rá. A barát, jelenléte nélkül is fogja a kezed, hogy el ne ess. A barátot nem nehéz felismerni. De egy hónap után még nem alakul ki a barátság. Mint a fa, növekszik,idő kell hozzá. Ha igaz barátra találsz, többé nem fogsz kételkedni benne. Mindig ott lesz, ha kell, és megy, ha nem kell. Tudni fogod akkor, mikor rátalálsz, hisz nagyon kevés ember szive nyilik meg annyira, hogy egy másik embert befogadjon.A te problémád lesz az övé, az övé pedig a tied. Nem kell egész életét feláldoznia érted, hiszen elég egy darabkája is hoyg egész légy!
2014. márc. 17. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!