Mi alapján szelektálod az embereket? Kit hívhatsz barátodnak/barátnődnek?
Barátom az, akinek elmondhatok bármit, azt titok marad, ha olyan jellegű a dolog, akire számíthatok, ha segítségre van szükségem.
Haver az, akivel jól tudom érezni magam, de személyesebb jellegű dolgokat nem osztok meg vele feltétlenül.
A legjobb barát az fogadott testvérem kb, ha kell meg is halnék érte.
Én a szelektálást elég durva kifejezésnek találom.
De válaszom a következő: a barátaim jó zenét hallgatnak, de legalábbis normálisak és toleránsak az én zenéimmel kapcsolatban, és fontos nekik a zene, értelmesek, olvasottak, tudnak beszélni, és tudnak hallgatni is, kaphatóak egy hosszabb túrára, bulira, lazák, de ha kell, értik a helyzet súlyosságát, éretten és józanul viselkednek. De kell egy bizonyos belső kisurágzás is, maga az ember személye, ami egyedülálló, és mindenkinek egyéni. És ezt csak azzal tudnám elmondani, ha ismernéd a barátaimat. :)
Ugyanaz, mit az első
Legjobb barát (bár ilyen már nincs :/ ): akihez mindig elsőként fordulnék, akinek minden apró hülyeséget, amit úgy vélek, elmondanék, akivel, ha csak otthon ülök és unatkozom, dumálgatok, akivel teljes mértékig ismerjük egymást és tényleg a legnagyobb bizalmasom
A barátokkal tudok komolyan beszélni, elmondok nekik komolyabb dolgokat, megbízom bennük, és ami még fontos: ők is megbíznak bennem.
Haver/ ismerős: akikkel egy-két alkalommal eldumálgatok erről-arról, jól érezzük magunkat együtt
18/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!