Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nőktől kérdezném: Te elmesélnéd a barátnődnek, ha egy másik fiú megtetszene, de közben szereted a párodat?
Figyelt kérdés
Vagy az olyan dolgokat, hogy például az a bizonyos udvarló téged mennyire beindít, és hogy néha még erotikus fantáziáid is vannak róla?2013. szept. 8. 02:25
1/3 anonim válasza:
Vicckosar vagy. Elobb zard le, aztan...
2/3 anonim válasza:
Nekem eleg beindito a baratom is, nincs szuksegem masokra, esetleg megjegyezzuk hogy ez vagy az nem olyan rossz pasi, de semmi komoly.. Nem fantazialok masokrol, a fantazialasokat inkabb kielem pl. az agyban.:)
3/3 anonim válasza:
Szerencsére boldog kapcsolatban élek több, mint 2 éve, de nem gondolkoztam még el más férfiakon, biztos minden rendben van köztetek?
Viszont nekem van egy NAGYON JÓ barátnőm aki már elmesélte hogy jött haza barátjától busszal és összeismerkedett a buszon egy sráccal, aki nagyon tetszik neki és amikor bemutatta azt az illetőt akinek persze jegyese van nagyon meglepett, hogy előfordulhat ilyen egy kapcsolatban:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!