Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más párkapcsolatban is van ilyen, hogy az egyik félnek többet ér a másik? Többet tesz meg érte?
Két ember sose fogja pontosan ugyanazt érezni mint a másik .
Mint ahogy két pohárba selehet pontosan ugyan anyi viz atom .
Van ez így, volt barátnőmbe sajnos nem voltam szerelmes, szerettem, kötődtem hozzá, de nem volt az igazi. Nem tudtam odalenni érte, sokszor megbántottam, idegesített sok tulajdonsága. Nyűglődés volt, végül szépen ő is kiszeretett belőlem, nem egymásnak teremtettek minket.
26F
Igen van,illetve volt.Aztán amikor rájöttem,hogy mindig nekem kell alkalmazkodni(pl neki elég volt havi 2-3 szex,nekem több lett volna az igényem,de az le vot sz@rva),lemondani(hogy ő minden szabadnapját tv/szg előtt töltötte és soha nem tudtam sehová elrángatni,még mondjuk a "szerencsétlen "Hüvösvölygybe se 5 év alatt,és még sorolhatnám...Na akkor úgy gondoltam jobban járunk ha ő jobbra én balra.Alapjában véve rendes pasi volt,de én 30 évesen nem úgy akartam élni,mit a 80 éves 54 éve házas Nagyimék,bocs...De nem fogta fel mi bajom van:)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!