Csórónak tartanál egy ilyen lányt?
10. Érdekes a felvetés, tiszteletre méltó, hogy legalább kérdeztél, ha már ilyesmi eszedbe jutott. Nem, csak szereti a nőket. Valamikor, amikor nagyon sok pénze volt (anyukája betegsége elvitt mindent) akkor volt ideje vásárolgatni, sokat adott magára és ez megmaradt most is. Jól öltözik és érdekli annyira a divat, előfordult, hogy leszólította már meleg srác, de nem érdekli. Egyszerűen van rá szeme, látja az anyagon, a varráson, a ruha esésén, hogy milyen.
Egyébként nagyapám is anno az egyik kisváros dandy-je volt. 70 évesen is ő mondta, hogy lányom, unokám, vegyetek új ruhát, mert a fiatalok már nem ezt hordják.
Nem. Egyrészt nem tudom ránézésre megállapítani, hogy egy ruha Zara vagy kínai. Másrészt én a Zarától sem ájulnék el. Nem egy luxus márka, már bocsi. És azt is Kínában gyártják :)
Nem is foglalkozom ilyenekkel, hogy ki milyen márkát hord. Van 1000 forintos ruhám is, meg 20000 forintos is. Az a lényeg, hogy hogy néz ki, jól áll-e, passzol-e az illető egyéniségéhez.
Felesleges vitatkozni ezen, mindenki olyan ruhákban jár, amilyenben akar meg tetszik neki. Az más kérdés, hogy ki az aki szóba áll egy olyannal, aki a kínaiból meg a new yorkerből öltözik, vagy éppen a Zarából. Nem csak ez fogja befolyásolni, hogy oda megy e hozzád valaki, vagy sem. Lehet Zarás ruhád meg kibszottul csúnya, ugyanúgy nem megy oda hozzád senki, mint egy kínai ruhás csajhoz...
A kérdésre válaszolva igen, annak tartanám, mert elkerülhetetlenül viselné ugyanazt a ruhát rengeteg cigány is, akik nem éppen a kedvenceim. De ugyanakkor igénytelennek is tűnik valaki ilyen ruhákban. Inkább gyűjtögetem a pénzem és veszek drága ruhát, ami minôségi, minthogy felvegyek egy kínais vagy használt ruhát. Biztos leleszek pontozva, de ha valaki megteheti és ad magára, az tegye. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!