Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csórónak tartanál egy ilyen...

Csórónak tartanál egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Aki mondjuk megtehetné, hogy a Zarában, Desigual-ban vásároljon, de a legtöbb cucca a New Yorkerből, sőt, van ami a kínaiból van, mert hogy a saját keresetét ott költi el, ahol akarja, és azt nézi, mi tetszik neki, nem a márkát.
2015. aug. 8. 11:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
86%
21: Az fura, hogy a cigányokat említed meg, hogy utálod őket és hogy te inkább gyűjtenél, hogy drágább ruhát vehess. Pont a cigányokra jellemző a márkák hajszolása, inkább vesznek egy drága ruhát, mint hogy befizessék a számlákat :)
2015. aug. 8. 13:28
 22/42 anonim ***** válasza:
89%
Még annyit megjegyeznék: soha nem néztem még azt, hogy valakin a ruha milyen márkájú. Hogy jól áll neki vagy sem, az feltűnik. De hidegen hagy, hogy milyen rajta a márkajelzés. Nem ettől lesz valaki csinos és stílusos.
2015. aug. 8. 13:31
 23/42 anonim ***** válasza:
91%
Kinyújtott melegítőt nyilván nem vesz fel senki olyan utcára, aki minimálisan ad magára. Ha szép az arcod, esetleg az alakod sem haladja meg a 200 kilót, úgysem azt fogja nézni senki, milyen ruha van rajtad, a hülye pitsákkal meg nem érdemes foglalkozni, akik már hangosan röhögnek azon is, ha valakinek nem passzol a szeme színéhez a zoknija... szóval nem érdemes emiatt aggódni.
2015. aug. 8. 13:36
 24/42 anonim ***** válasza:
85%

"nem passzol a szeme színéhez a zoknija"

Ezen órákig röhögni fogok! :)) akinek meg ez a legnagyobb problémája, annak valami nagy baja van. :) Főleg ha máson nézi.

2015. aug. 8. 13:42
 25/42 anonim ***** válasza:
87%

Nincs is annál szánalmasabb, aki ruha alapján ítéli meg a másikat. Azok akik szerint nem állnak szóba kínai ruhás emberekkel, csak márkás ruhás emberekhez mennek oda, az vagy apuci pénzén élősködik vagy még el sem érte a 18 éves kort...

Van olyan ruhám, amit még általánosban vettem magamnak egy kínai boltban és azóta is jó rám, nem nyúlt ki, nem kopott, most vagyok 23 éves. Ellentétben volt olyan majdnem 20 ezres márkás cipőm, ami nem bírt ki egy telet...

2015. aug. 8. 13:55
 26/42 anonim ***** válasza:
85%
Jobb is ha az olyanok nem szólnak hozzám, akinek nem tetszik a ruhám és ez neki elég, mert olyanhoz én sem szólnék, sőt kíváncsi sem vagyok rá.
2015. aug. 8. 13:58
 27/42 anonim ***** válasza:
75%
Én biztosan nem tartanám csórónak. Én is ilyen üzletekben vásárolok. A szokásos "plázás" boltok mint a H&M, C&A, New Yorker, Bershka stb.. Van néhány drágább ruhám is, de azért törekszem kevesebbet költeni rájuk, például sokat vásárolok akciókon, leárazáskor. Kínaiból is vannak ruháim, bár inkább csak zoknit, bugyit szoktam ott venni mert általában nem az én ízlésemnek felel meg a kínálat...Minden tele van csillámozva, kövecskézve meg 20 millió felirat van rajta meg neon színűek....ezt nem igazán bírom. Normális nadrágot például én még sosem találtam kínaiban, de néhány felsőm mondjuk van onnan. Minőségre nyilván nem a legjobb, de nem is várok tőle sokat, viszont szerintem egyre drágábbak már a kínaikban is a ruhák és ritkán is találok olyat, ami tetszik ezért inkább a már korábban felsorolt üzletekbe járok. Nem a márkát szoktam nézni, hanem azt, hogy tetszik-e az adott ruhadarab meg hogy jól áll-e és persze, hogy megengedhetem-e magamnak.
2015. aug. 8. 15:54
 28/42 anonim ***** válasza:
53%
Azert egy aranyozott budit szereltess be kiscsillagom, hogyha a trendi pasid gyomrat megulne a homar tudjon hol fosogatni
2015. aug. 8. 15:54
 29/42 anonim ***** válasza:
65%

"Kinyújtott melegítőt nyilván nem vesz fel senki olyan utcára, aki minimálisan ad magára"

Én boltba mostanában abba megyek. Régen percekig gondolkoztam mit vegyek fel a kiló kenyérért most meg felhúzom az egyik melegítőgatyámat(amelyik közelebb van), papucsom és elsétálok valamelyik közeli boltba. Teljesen felesleges kiöltözni mindenért

2015. aug. 8. 16:36
 30/42 anonim ***** válasza:
23%

29-es tévedsz. A kobe hústól és a LaBonette krumplitól még nem volt baja. A chocopoligne kicsit édes volt neki, de csak a Perrier Jounet Blanc pezsgő után kezdett rosszul lenni. Most várjuk, hogy a diamonds are forever után kijöjjön belőle a gyémánt. :DDD

Örülök, hogy ismersz minket, így mint minden itteni kedves ismerősnek Neked is: Szép hétvégét :)

2015. aug. 8. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!