Meg kéne ölnöm magam, ha leszbikus vagyok?
Itt mindenki azt mondja, hogy a melegeket fejbe kéne lőni, hogy minél előbb ki kéne írtani minket. Én nagyon adok az emberek véleményére és mivel rengetegen mondják ezeket, őszintén elgondolkodtam azon, hogy talán végeznem kéne magammal. Mindenkinek jobb lenne, nem? Én nem hallom az utálkozást, nektek egyel kevesebb "beteg" embert kell elviselnetek.
Szóval az érdekelne, hogy szerintetek jobb lenne, ha megtenném? Végülis nincs sok veszteni valóm.
Nem könnyű helyzet én is sokat gondolkodom rajta minden nap.
De engem csak azért utálnak mert művészettel foglalkozom a
dilettáns semmittevő rétegek ami a társadalom 95 %-a beleértve a családom ismerőseim munkahelyem és bárki akivel találkozhatok.
Bármi amit csinálok hülyének néznek,a hideg kiráz már az összes embertől.
Emiatt alakult ki mostanra már halmozódó betegségeim.
+ albérletben élek pesten és mivel nem jelentenek be nem is lehet orvosi ellátásom.
Kilátástalannak tűnik a helyzet.Nem tudom mikor és hogyan fog javulni.
A bizonytalanság is rossz,de egy dolog biztos ha nem teszel ellene
10-20 éved simán elmehet a depivel és elúszott az életed hogy nem csináltál semmit.
Volt pár kisebb műtétem is amikor láttam szívátültetett embereket stb.
Arra gondoltam ha rosszul érzem magam bemegyek a kórházba vagy mozgássérült vagy vakok intézetébe beszélgetni.de rájöttem baromira nincs nekik rám szükségük.
A Mammut és környéke tele van divatmajom bp shoppos festett hajú tolókocsis fiatalokkal.
Ismerek fertőzés miatt leépülő hónapokig otthon fekvő embert is.
Aztán rájöttem , mások miatt én legyek szarul ?
Egy lehetőséged van vállalkozó leszel ahol kihasználod hülyének nézed az embereket,te pedig
fényesen és röhögve élsz.
És közbe minél hamarabb külföldre menni ahol nagyobb a forgatag és nincs idejük az embereknek
azzal foglalkozni hogy kössenek bele másokba.
A homoszexualitás NEM természetellenes és nem betegség!! Miért nem lehet ezt már felfogni? (egyik válaszolónak)
Az állatvilágban ugyanúgy jelen van a homoszexualitás, a homofóbia pedig csak az embernél. Akkor melyik is a természetellenes?
A homoszexualitás pedig lekerült a betegségek listájáról, mert NEM AZ. Miért lenne egy szexuális orientáció betegség? Akkor a heteroszexualitás is az? Ezzel ellentétben a homofóbia a mai napig szerepel a pszichológiai betegségek listáján. Akkor melyik is a betegség?
Ha meg valaki betegségnek tartja, szíve joga, de akkor mi jogon ítél el egy beteg embert? Akkor ítélje el pl a
cukorbetegeket is.
Na de a kérdéshez szólva.Inkább készülj fel a gyötrelmes életre
és keresd meg a világban hol vannak ilyen negyedek.A gyökér emberek világában soha nem leszel boldog.Én a magam bőrén úgy érzem ez rosszabb mint az etnikai kirekesztés mert azok legalább együtt nyomoroghatnak.
Ez már nem ide tartozik,de most megláthatjuk saját szemünkkel milyen a
csodálatos kelet. :)
gondolom nem légből kapta.figyelj oda kivel mit osztasz
.én régóta szubkulturába gondolkodom.az emberek nagy része komplett idióta.el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!