Valaki meg tudná nekem ezt magyarázni?
Ez egy nagyon jó kérdés. Már én is belegondoltam ebbe, hogy mi számít normálisnak, vagy természetesnek, és arra jutottam, hogy igazából minden csak nézőpont kérdése. Ha belegondolunk, akkor pl. a homoszexualitást sem mesterségesen hozták létre/vagy találták ki, tehát akkor természetes dolog nem?
Az első hozzászólónak: Miért ellentétes a természet törvényeivel? Egyáltalán mik a természet törvényei? A homoszexualitást is a természet hozta létre. Egyébként még ha betegség vagy pszichés zavar lenne, akkor sem mondhatnánk rá, hogy természetellenes, mert akkor is magától alakult ki. A betegségek és minden más is természetes/normális dolog, még ha olyasmiről is van szó, ami nem normálisnak tűnik. Rajtunk múlik, hogy mit tekintünk normálisnak, és mit nem. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy a legtöbb dolog a világon normális.
Az meg nem lényeg, hogy hány állatfajnál van jelen, vagy nincs. Az a lényeg, hogy egy fajnál biztosan jelen van, az pedig az ember, és emiatt már biztosan mondhatjuk, hogy természetes.
a normálist mindig a többség határozza meg. amit a többség csinál, mindig az a normális.
ennyire egyszerű.
Szerintem az embereknek csak az az egyetlen bajuk a homoszexualitással, hogy bejön a hülye affektálós csávó, aztán azt mondja, hogy köszcsi, meg szivcsi, és közben a kezével integet, meg riszálja a seggét.
Ha normálisan viselkedne és nem feltűnősködne, akkor senki nem beszélne róla.
Az meg igazán nem érdekel senkit, hogy ki kivel kefél. Az mindenkinek legyen a saját magánügye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!