Valaki meg tudná nekem ezt magyarázni?
De ha nem is tudja róla senki, kedves kérdező, hogy homoszexuális, akkor mégis hogyan és miként diszkriminálnák? nincs egy kicsit üldözési mániád?
én heteroszexuális vagyok, de a barátommal sohasem nyalakodunk az utcán, így nem is tudják az emberek, hogy mi egy pár vagyunk. szóval senki sem lát bele a magánéletembe, csak akit beavatok, ilyen módon pedig nem ér semmilyen attrocitás, és akkor sem érhetne, ha történetesen barátnőm lenne.
egyszerűen nem kell mindenki orrára kötni, mert ami magánügy, az magánügy, és ha nem hirdeted, akkor nem is lesz min puffognod.
értem. hát ez nem egyszerű.
mondjuk én kóros egyedülálló vagyok, csak ritkán van barátom (most igen), és igaz, ami igaz, engem is kínoz gyakran a környezetem, hogy miért nincs gyerekem, stb.
emiatt nem megyek már rendezvényekre, bulikba el gyakran. mert furcsán néznek az emberre, hogy nincs gyereke, nekem meg nincs annyi hidegvérem, hogy ezt sorozatban elviseljem.
szóval ebből a szempontból megértelek, de meg kell, hogy nyugtassalak, ez nem csak a homoszexuálisokkal van így, hanem mindenkivel, aki nem az etalon szerint él.
10-es válaszoló: Nem kell riszálnia a hátsóját senkinek ahhoz, hogy rájöjjenek, hogy meleg. (Amúgy sem láttam még olyan meleget, aki riszálta volna, de ha te mondod, akkor biztos vannak...) Sajnos rájönnek anélkül is, és sokszor nem is a melegek provokálják ki, hanem a heteroszexuálisok éreznek kényszert a másik piszkálására.
Nálam például sokszor akkor kezdik el gyanítani, amikor véletlen kiderül, hogy még sosem volt barátnőm – ez elég is nekik. Szóval az hülyeség, hogy csak azokat diszkriminálják, akik mindenféle hülyeséggel felkeltik mások figyelmét. Egyébként meg tényleg meg sem lehet mondani a legtöbb melegről, hogy az… ez akármilyen hihetetlennek is tűnik, de tényleg így van. (Apróbb jelekből kiderülhet, de akkor sem elég az első ránézés.)
Szerintem ennek természetesnek kéne lennie, hogy van aki meleg és van aki hetero. Micsoda túlnépesedés lenne, ha nem lennének melegek... Így is már sokan vagyunk, potyogtatja mindenki a pujákat, ha kell ha nem...
Meleg vagyok én is. Nem affektálok nem riszálom magam, de egyszerűbb lenne a világ ha elfogadnák a dolgot. Felemelő érzés lenne megfogni a párom kezét(aki most nincs) az utcán. A heterokkal ellentétbe ennyivel beérném... Főleg így tavasszal mennyi hetero pár van egymás szájába buszon metron villamoson, az utcán. Hát én tuti nem tennék ilyet, legyen az 2 meleg 2 hetero undorítónak találom. Igen van az a 4 fal amit oly sokszor emlegetnek. Akkor a heterok miért nem mennek egymás mellett szépen mint 2 jóbarát és csak otthon csinálnak ilyeneket?
előző, összekevered a lányos vislekedést a szexuális orientációval.
kérdező, a homoszexualitás a szexualitás egyik természetes, de ritkább variációja. pont.
12-es!
Hogy diszkriminálnak? Például, te összeházasodhatsz a szerelmeddel bármikor amikor csak akarjátok.
Mi hiába nem fogjuk meg egymás kezét az utcán, hiába nem látszik rajtam, hogy leszbikus vagyok akkor sem házasodhatok össze a barátnőmmel....
21/L
szia, ami érdekes, hogy akinek lehetne, azok szerint a házasság csak egy papír, akinek meg nem lehet, az mindenáron házasodni akar.
én spec. nem értem, miért olyan fontos a házasság, nem tudsz házasodni, na bumm.
a másik lány magyarázata teljesen érthető és logikus volt, hogy mit érez diszkriminációnak, azzal teljesen egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!