Meleg jelek, ékszerek?
A kérdésem,te milyen tárgyal,ruhával,ékszerrel
próbálsz jelet adni a többi hasonló embernek,hogy felismerjétek egymást az utcán?
mindenféle rendes ékszert hordok (nyaklánc, karkötő, óra, gyűrű, kitűző-bross). Szólídabb női darabokat (pl Clair'sből). az órám a jobb kezemen hordom, és jobb kezes vagyok (ez elv női viselet így), de a hüvelykujjamon nem hordok gyűrűt (elv a melegek ott hordják).
17/bi
Én semmilyen ékszert nem hordok, nem vágyom rá, hogy feltűnést keltsek.
Mondjuk egy bőr karkötőt szeretnék.
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!!!
Akik pedig csak mocskolódni tudnak az oldalon,azoknak meg gratulálok.
Szia!
Én a hüvelykujjamon 1 ezüst, visszafogottan vésett karikagyűrűt hordok. Amikor nem szeretném,h. lássák a hüvelykujjamon csillogni, akkor csak átcsúsztatom a mutatóujjamra.
Bőrből készült kiegészítőket szeretem én is, és sokan közülünk. Nincs tetoválásom, nem is szeretnék.
Nincs piercingem, de tervezem,h. lesz a bal szemöldökömben.
Amúgy szerintem nem függ össze,h. kinek hol és mi van a testén. Amikor leszbikus/meleg van a közelemben, nekem becsipog. Öltözék, haj, kiegészítőktől teljesen függetlenül megmondom,h. Ki merre tendál;)
Sziasztok!
Szerintem nincs konkrét ékszer, tárgy, ruha stb., amivel jelet lehetne adni, mert mindent beépítenek a divatba. Anno a rózsaszín póló volt egyfajta jelzés, később divatba jött és a heterok is abban nyomultak. Ugyan ez volt a hüvelykujjon hordott gyűrűvel is meg a jobb fülben hordott fülbevalóval. Ma még a szivárványszínű karkötőt se lehet készpénznek venni :)
Én konkrétan szeretem az ékszereket, hordok is 9 gyűrűt, 4 fülbevalót, amiből 2 tulképp piercing, +1 ajak piercing. De ezeket se azért hordom, hogy jeleket adjak bárkinek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!