Egy ideje beszélgetek egy kb 10-15 évvel idősebb nővel, aki azt mondta, hogy anyakomplexusom van.
Tetszik a nő, néha flörtölünk is egymással. De most, hogy mondta ezt. Elgondolkodtam rajta. Egyébként szintén nőnemű vagyok, és tudja rólam, hogy én leszbikus vagyok, ő viszont tagadja, hogy az lenne. De a "gayradar", akkor is jelez.
Ezek a fajta komplexusok negatív "tulajdonságok" lennének? Vagy egyáltalán mi is ez pontosan?
Azt, hogy idősebb nőket akarsz döngetni(habár nem tudom, hogy ebben az esetben a döngetni kifejezés helytálló-e, de érted mit akarok mondani).
2015. máj. 3. 18:40
2/10 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy az idősebb nőkhöz vonzódsz. Ha neked jó így, igazából ez nem probléma.
2015. máj. 3. 18:50
3/10 anonim válasza:
Te mennyi idős vagy egyébként? Mert azért 10-15 év különbség szerintem nem igazán anyakomplexus. Anyakomplexus szerintem mikor mondjuk lenne köztetek egy 20-25, vagy 30 év. Bár én nem tudom, szerintem ezt is embere válogatja, valakinek csak az idősebbek jönnek be, valakinek csak a fiatalabb, valakinek meg a saját korosztály. Nem biztos, hogy ezt feltétlenül anyakomplexusnak kellene nevezni, mint, ahogy a heteróknál sem apakomplexusnak. Mert végülis ha valaki csak a nála jóval idősebbekhez vonzódik az már egyszerre valamilyen komplexus???
2015. máj. 3. 18:54
4/10 anonim válasza:
Azt még lehagytam, hogy azért az hogy anyakomplexus más dolgokat is takar, hogy pl anypótlékot keresel, mert esetleg nincs jó kapcsolatod édesanyáddal, meg ilyenek. Szóval ennek ilyen okai is szoktak lenni általában hogy ezt a definíciót használja valaki.
2015. máj. 3. 18:58
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válasz(oka)t.
22 vagyok
Jobb anyát nem is kívánhatnék egyébként... Jó ember, de nem rajongok érte. És nem is vágyok hasonló nőre magam mellé. Ezért gondolkodtatott el a "szembesítés".
2015. máj. 3. 19:00
6/10 anonim válasza:
Igen, ezért írtam, hogy azért ennek az anya-apa komplexusnak azért eléggé visszavezethető okai vannak, hogy valaki annak nevezze. Szóval eléggé meghatározza, hogy milyen a viszonyod, anyuddal-apuddal. Nem hinném, hogy nálad ezt jelenti, max neked az idősebbek jönnek be. De ezt a szembesítést nem értem. Mi okból vagy hogy szembesített ezzel? Azért mert neked ő tetszik?
2015. máj. 3. 19:03
7/10 A kérdező kommentje:
Ha esetleg még az is lenne, elfogadom.. Mostmár nem érezném "cikinek".
Gondolom, hogy egyértelműen látszik rajtam, hogy eléggé.... szimpatikus nekem. Zavarba hoz, nem tagadom és élvezi is ezt. És említettem neki, hogy egy volt tanárommal szoros baráti viszonyban vagyok, aki egykorú vele. Gondolom azt szűrte le belőle, hogy anya hiányom van. Vagy ilyesmi.
2015. máj. 3. 19:17
8/10 anonim válasza:
Azt miből gondolod, hogy esetleg ő is leszbikus lenne?
2015. máj. 3. 20:15
9/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak érzem, hogy az. Vagy, ha nem is leszbikus, vonzódik a nőkhöz.
A gesztusai, a viselkedése, árulkodik.
2015. máj. 3. 20:17
10/10 anonim válasza:
Milyen gesztusokra gondolsz pl? Hogy viselkedik? Azért kérdezem, mert van egy személy, akivel hasonló korkülönbségben vagyunk és nem tudom eldönteni, hogy ennyire közvetlen és én képzelek bele dolgokat vagy másról is szó van ha nem akarod ide írni, írd nyugodtan privátban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!